Α. Στυλιανού: Γιατί δεν κατέθεσα υποψηφιότητα με τον ΔΗΣΥ στη Λεμεσό
14:28 - 01 Φεβρουαρίου 2021

Ακριβώς όσες είναι και οι θέσεις στο ψηφοδέλτιο, είναι τελικά και οι υποψηφιότητες στον Δημοκρατικό Συναγερμό για την Επαρχία Λεμεσού, όπου διαφάνηκε εδώ και αρκετές μέρες πως υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ωστόσο τα δύο ονόματα που βρίσκονταν ανάμεσα στα επικρατέστερα για να υποβάλουν υποψηφιότητα, επέλεξαν τελικά να μην το πράξουν ώστε να αποφευχθεί το στήσιμο καλπών, κάτι που τελικά θα συμβεί στην Επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για τον διεθνολόγο Αντώνη Στυλιανού και τον πρόεδρο του ΚΟΑ και πρώην βουλευτή του κόμματος, Ανδρέα Μιχαηλίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί είναι οι 47 που κατέθεσαν υποψηφιότητα και οι 10 αριστίνδην στον ΔΗΣΥ
Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του Αντώνη Στυλιανού, σε ανάρτηση του στο facebook, ξεκαθαρίζει πως αυτοβούλως αποφάσισε να μην υποβάλει την υποψηφιότητα του για μια θέση στην Επαρχία Λεμεσού. «Με πλήρη επίγνωση της απόφασής μου και κατόπιν ώριμης σκέψης, με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και πάντοτε έχοντας ως γνώμονα την δική μας ευθύνη, αποφάσισα αυτόβουλα όπως ΜΗΝ υποβάλω την υποψηφιότητα μου για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ.ΣΥ Λεμεσού».
Και προσθετει: «Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική συμμετοχή παραμένει θεμελιώδης αρχή στην προσωπική μου πορεία αφ’ ης στιγμής πάντοτε προήγαγα την ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα ως βασική αρχή της διαδικασίας εκσυγχρονισμού του πολιτικού τοπίου του Τόπου μας. Εύχομαι από καρδιάς καλές επιτυχίες στους συναγωνιστές που θα δώσουν τον αγώνα για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 και είμαι βέβαιος ότι, ο καθείς εφ’ ω ετάχθη και τάσσεται μπορεί να προσφέρει στην υλοποίηση της Κοινωνικής μας Ευθύνης, που αποτελεί την δική μας ευθύνη».
«Με όραμα και συστράτευση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας, δηλώνω ευθαρσώς ότι παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες που διέπουν το μεγαλύτερο κόμμα της Κύπρου, τον δικό ΜΑΣ Δημοκρατικό Συναγερμό και την ολοκλήρωση και επαναβεβαίωση των κυβερνητικών προτεραιοτήτων που στόχο έχουν, αποδεδειγμένα σε όλες τους τις εκφάνσεις, την προώθηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων της Πατρίδας μας».
Απευθυνομενος στους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, εκφράζει τις ευχαριστίες του και διαβεβαιώνει πως « παραμένουμε ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειας που αγκάλιασε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ για την διαχείριση των μείζονων ζητημάτων που αφορούν στον Τόπο μας. Πάντα μαζί, για ένα αύριο που μας αξίζει, πάντα μαζί, για τα καλύτερα».
