Καταγγέλλουν Νικόλα για παραβίαση αυτοπεριορισμού-Στενή επαφή κρούσματος

Επικρίσεις στον Νικόλα Παπαδόπουλο ασκεί το ΔΗΣΥ, μετά από σχετικό δημοσίευμα πως ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος δεν τήρησε τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού είναι στενή επαφή κρούσματος. 
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης, ο ίδιος ενημερώθηκε προχθές το βράδυ ότι στο οικογενειακό του περιβάλλον υπάρχει άτομο θετικό στον ιό, και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, έκανε τεστ, είναι αρνητικός και βρίσκεται σε χώρο στον οποίο δεν έχει επαφή με το κρούσμα. Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο ήταν σε στενή επαφή με το πρόσωπο από το περιβάλλον του που βρέθηκε θετικό, ενώ παράλληλα, βρέθηκε την Επιτροπή Ελέγχου. 
 
Σε ανακοίνωση του το ΔΗΣΥ, αναφέρει πως «σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», προκύπτει μείζον θέμα παραβίασης των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, ως επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος. Στα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν χωρούν κατ’ εξαίρεση επιλογές και δεν έχουν καμία σημασία τα όποια αξιώματα. Γίνονται σεβαστά και τηρούνται από το σύνολο της κοινωνίας, όπως κάνουν όλοι οι συμπολίτες μας για το καλό όλων μας».
 
Παράλληλα αναφέρει πως «ο Νικόλας Παπαδόπουλος όφειλε να το γνωρίζει και να δίνει το σωστό παράδειγμα λειτουργώντας με υπευθυνότητα και σε αυτήν την περίπτωση. Το λιγότερο που αυτή την ώρα πρέπει να κάνει είναι να απολογηθεί στους χιλιάδες πολίτες που με θυσίες εφαρμόζουν τα διατάγματα, προτάσσοντας την κοινωνική ευθύνη έναντι του προσωπικού συμφέροντος».
 

Δειτε Επισης

Διμερείς σχέσεις και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Γαλλίας
Ανησυχία στα κατεχόμενα για την αύξηση των ποινών για σφετερισμό
Δεν αναμένει κάτι εντυπωσιακό στο Κυπριακό ο Στεφάνου-«Σημαντικό που ασχολείται ο διεθνής παράγοντας»
Μόνο μετά την «αναγνώριση κυριαρχίας» δέχεται να συνομιλήσει ο Τατάρ
Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο της ΕΕ η Κύπρος για μη υιοθέτηση κανόνων για τις ΑΠΕ
Ειδικό απεσταλμένο στο Κυπριακό με ξεκάθαρες αρμοδιότητες προτείνει ο Οζερσάι
Τεχνοκρατικές διεργασίες για φόρμουλα άρσης κυρώσεων ΕΕ για τη Συρία-Ανησυχία από Κύπρο και Ελλάδα
Απλοποίηση διαδικασιών για έλεγχο πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων από τις τράπεζες ζητούν βουλευτές
Άνοιξε η συζήτηση για πλαφόν θητειών των βουλευτών-Προβληματισμός για εξαιρέσεις και αναδρομικότητα
Ενημέρωσε Γεραπετρίτη για άτυπη πενταμερή η Ντι Κάρλο-«Απόλυτη προτεραιότητα η επίλυση του Κυπριακού»