Πέραν των 1.100 προσώπων ενέχονταν σε 1.075 υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά το 2024

Πέραν των 1.100 προσώπων ενέχονται σε 1.075 υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά το 2024, σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας, την Τετάρτη, στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ.

Σε πίνακα που δημοσιεύει στην ανάρτησή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι για το 2024 το σύνολο των υποθέσεων είναι 1.075 και τα ενεχόμενα πρόσωπα 1.147.

Σε σχέση με τις κατασχέσεις αναφέρεται ότι κατασχέθηκαν 616,9 κιλά κάνναβης, 54,1 κιλά κοκαΐνης, 696 δισκία και 544 γραμμάρια έκσταση, 34 κιλά καθίνη, 29,3 κιλά HHC και 1802 σκευάσματα THC.

Σημειώνεται ότι «τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών επιτελούν σημαντικό έργο» και προστίθεται ότι «οι προσπάθειες τους είναι συνεχείς, όπως δείχνει και ο μεγάλος αριθμός των κατασχέσεων και των υποθέσεων που διερευνώνται».

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου