Είχαν πάνω τους ναρκωτικά και δεν σταμάτησαν στον έλεγχο-Ακολούθησε καταδίωξη

Συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 47 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η σύλληψη των δύο ήταν επεισοδιακή, αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταδίωξη σε δρόμους της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν το όχημα σε δρόμο της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν, λίγο αργότερα, για να διαπιστωθεί ότι στο όχημα επέβαιναν ο 47χρονος και ο 30χρονος.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος θεάθηκε να ρίχνει έξω από αυτό, ένα αντικείμενο, το οποίο εντοπίστηκε και παραλήφθηκε από την Αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου, η οποία κατασχέθηκε ως τεκμήριο.

Εναντίον του 47χρονου και του 30χρονου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία