Χειροπέδες σε 67χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά-Περνά από ανάκριση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 67χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη μεγάλη πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου και η οποία κατέστρεψε τα περιουσίες σε αρκετά χωριά της ορεινής Λεμεσού και της ορεινής Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας για ανάκριση.

Λίγο αργότερα, εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, διενεργούνται εξετάσεις, για να διαφανεί κατά πόσον η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Πάντως πλησίον του σημείου που ξέσπασε η φωτιά στον Αρακαπά, είχε ξεκινήσει άλλο μέτωπο την περασμένη εβδομάδα, το οποίο ωστόσο δεν επεκτάθηκε, λόγω της έγκαιρης παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η τεράστια μάχη των δυνάμεων πυρόσβεσης, με τις φλόγες, που έφθασαν μέχρι τη Βαβατσινιά, αφού πρώτα πέρασαν από Επταγώνια, Μελίνη, Ορά, Οδού Άγιο Κωνσταντίνο, Συκόπετρα και Διερώνα.

Πάντως, λόγω του σκότους, πλέον επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, αφού τα πτητικά μέσα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο-Κατέκαψε οκτώ δεκάρια γης
Απομακρύνθηκαν οριστικά τα έργα που βανδάλισε ο βουλευτής της Νίκης από την Εθνική Πινακοθήκη στην Ελλάδα
Στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι για την τραγωδία στο Νόβι Σαντ-Διαμαρτύρονται για τη διαφθορά
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια της Συρίας
Από υπερθερμία έσβησε το βρέφος που ξεχάστηκε στο όχημα-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ-«Σάλταραν τα κορίτσια»
Απευθύνθηκε στον κυπριακό λαό πριν τη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Είμαστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι»
Κατηγορεί τον Πούτιν για καθυστέρηση της εκεχειρίας ο Ζελένσκι-Πιέσεις στη Μόσχα από «συμμαχία των προθύμων»
Παραθέτει τις δράσεις του για το υδατικό το ΤΑΥ-Κάθε χρόνο και χειρότερα οι εισροές στα φράγματα
Καλούν τη Ρωσία να δείξει πολιτική βούληση για τερματισμό του πολέμου Φον Ντερ Λάιεν και Κόστα