Ποινή φυλάκισης σε 36χρονο που προκάλεσε τροχαίο-Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 45 ημερών, στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες και 4 βαθμούς ποινής, σε άνδρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, τον Μάιο του 2020.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας, το τροχαίο «σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Μαΐου 2020, στην οδό 1ης Απριλίου, στη Λάρνακα, όταν ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και στη συνέχεια να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 24χρονη».

Πρόσθεσε ότι «από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 36χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με θετικές ενδείξεις. Ακολούθως, υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης με χαμηλότερη ένδειξη 57μg%, αντί 9μg% που είναι το όριο για τους μοτοσικλετιστές».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή σήμερα το Δικαστήριο επέβαλε στον 36χρονο 4 βαθμούς ποινής στην κατηγορία που αφορούσε οδήγηση χωρίς την προσήκουσα επιμέλεια και προσοχή. Στην κατηγορία της οδήγησης χωρίς ασφάλεια και χωρίς κυκλοφορία δεν του επιβλήθηκε ποινή, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός οι Αρχές για πυρκαγιά στην επαρχία Λευκωσίας
Προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις μέσω τιμολογίων-Επιτήδειοι προσποιούνται τους προμηθευτές
Συνελήφθη ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην πανεπιστημιούπολη της Φλόριντα
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
Τέσσερις επιβεβαιωμένοι τραυματίες στη Φλόριντα-Το Πανεπιστήμιο ενεργοποίησε σύστημα έκτακτης ανάγκης
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-Άγνωστος άνοιξε πυρ
Με την κατάθεση του κατάδικου στο Κακουργιοδικείο ο δεσμοφύλακας για το κυλικείο-Καταγγελία για εξαναγκασμό και πίεση από ανακριτές
Πρόστιμα σε νομικά και φυσικά πρόσωπα ύψους €20.250 για θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς