To τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρίστο-Καταλείπει έγκυο σύζυγο και ανήλικο παιδάκι

O επίλογος άλλης μιας τραγωδίας που γράφτηκε στην άσφαλτο, θα γραφεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Ψευδά, όπου θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου Χρίστου Χριστοδούλου, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε ο 35χρονος Χρίστος, έγκυος το δεύτερο παιδί τους η σύζυγος του (pics)

Η κηδεία του 35χρονου, που ήταν λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, θα κηδευτεί στις 13:00 το μεσημέρι στο χωριό από το οποίο κατάγεται, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό.
 
Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που ο 35χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου. Στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, την ώρα που η οδηγός του οχήματος επιχειρούσε στροφή δεξιά σε πάροδο.
 
Από τη σύγκρουση, ο 35χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων.
 
Ακολούθως, ο άτυχος Χριστοδούλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του.
 
Σημειώνεται ότι ο 35χρονος καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδί.
 

Δειτε Επισης

Οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων
Άδειασε ξανά τον Ζελένσκι ο Τραμπ-«Δεν είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στις συνομιλίες»
Volt: Εκθέτει Υπουργό και Κυβέρνηση η απόφαση για προαγωγή Κατσουνωτού
Επιμένει στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου
Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του δόκιμου αστυνομικού που πιάστηκε με ναρκωτικά
Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της και τα άφησε στα κρεβάτια τους να τα βρει ο πατέρας τους
Απατεώνες παριστάνουν την Revolut για να αποσπάσουν τραπεζικά στοιχεία
Άρχισαν συζητήσεις για δημιουργία Μονάδων Άμεσης Φροντίδας-Προσπάθεια για πιλοτική έναρξη το 2025
Επιβεβαιώνει ναρκωτικά, smart watch και ηχεία αλλά... διαψεύδει τα κινητά και τα ποτά η Διεύθυνση των Φυλακών