Θρήνος για την άτυχη 47χρονη Γιώτα που έσβησε από κορωνοϊό-Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε άλλη μια οικογένεια που έχασε ένα δικό της άνθρωπο από τον κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 47 ετών. 

Πρόκειται για τη Γιώτα Μιχαηλίδου, η οποία έδινε τις τελευταίες ημέρες τη δική της μάχη με τον Covid-19, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν. 

Η άτυχη γυναίκα, παρά τη μάχη που έδωσε δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους και στους φίλους της. Σημειώνεται ότι η 47χρονη δεν είχε ιστορικού εμβολιασμού, ενώ όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, είχε υποκείμενο νόσημα. 

Η κηδεία της 47χρονης, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσερι την Δευτέρα 19 Απριλίου η ώρα 16:30. Οι οικείοι της δεν θα δεχθούν συλλυπητήρια, ενώ κάνουν έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένειά της. Η κηδεία θα γίνει στο προαύλιο της εκκλησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από καιρό η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ-«Αρχή μιας νέας πνευματικής εποχής»
Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και νεφώσεις στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Οργή των τυφλών για το νέο πάρκινγκ του Μακάρειου Νοσοκομείου-Απειλούν με κινητοποιήσεις
Ένα παιδί, μία κρίση, καμία δομή-Η τραγική αλήθεια ενός πατέρα για τον αυτισμό στην Κύπρο
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα