Εισηγήσεις μοτοσικλετιστών για θέματα οδικής ασφάλειας στον υπουργό Μεταφορών

Προβλήματα και εισηγήσεις άκουσε σήμερα, από τα μέλη της  Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε  για ενίσχυση των μέτρων και δράσεων, με στόχο την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις κατ’ ιδίαν επαφές του με τα οργανωμένα σύνολα των μοτοσικλετιστών, ο κ. Καρούσος έχει εγκαινιάσει απευθείας διαύλους επικοινωνίας και σήμερα βρέθηκε στη Λεμεσό, όπου συναντήθηκε με μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia.

Όπως σημείωσε ο Υπουργός, πρέπει να υπάρχει ένας συνεχής διάλογος και μία στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της Λέσχης και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων καθότι ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας.

«Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους ποια μέτρα και ποιες δράσεις θα ήταν καλό να υλοποιηθούν τα οποία θα έχουν ως στόχο την προστασία σας ως χρήστες του οδικού δικτύου» ανέφερε ο κ. Καρούσος. 

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Egophobia, ευχαρίστησαν τον  Υπουργό για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει και τον ενημέρωσαν για το έργο και τις δράσεις της Λέσχης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορες εισηγήσεις και αποφασίστηκε όπως ληφθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η διαρκής επιμόρφωση των μοτοσικλετιστών και η επιδότηση για αγορά κράνους.

Δειτε Επισης

Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από καιρό η Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ-«Αρχή μιας νέας πνευματικής εποχής»
Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και νεφώσεις στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Οργή των τυφλών για το νέο πάρκινγκ του Μακάρειου Νοσοκομείου-Απειλούν με κινητοποιήσεις
Ένα παιδί, μία κρίση, καμία δομή-Η τραγική αλήθεια ενός πατέρα για τον αυτισμό στην Κύπρο
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα