Δύο «σούπερ ήρωες» στη Λεμεσό μοίρασαν χρήματα εν μέσω πανδημίας

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι. Νοιώσε τη χαρά της προσφοράς!

Αυτό το μήνυμα έκαναν πράξη στους δρόμους της Λεμεσού δύο "σούπερ ήρωες", οι Φορτούνατι, βγαλμένοι από τα ωραιότερα παραμύθια, οι οποίοι σκαρφίστηκαν ένα διαγωνισμό, υπό τη μορφή της προσφοράς κοινωνικής ευθύνης, χαρίζοντας χαμόγελα και χρήματα σε συνανθρώπους μας εν μέσω της πανδημίας.

Η ιδέα και η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία Screentale cy που εδρεύει στη Λεμεσό, με στόχο τη δημιουργία ενός θετικού αντίκτυπου στην κοινωνία, αντίθετα με το ρεύμα της δύσκολης περιόδου που ο κόσμος αντιμετωπίζει λόγω των περιοριστικών μέτρων.   

Σύμφωνα με το σενάριο, δύο σούπερ ήρωες, ο Δρ Κύπρος και η νοσοκόμα Αφροδίτη βοηθούσαν ασθενείς από Covid-19 όταν αρρώστησαν και οι ίδιοι από τον ιό. Ήρθαν αντιμέτωποι με το θάνατο, όμως η Θεά Τύχη εμφανίστηκε μπροστά τους και τους έδωσε μία αποστολή, με σκοπό να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους. Τους είπε: «Το πεπρωμένο σας είναι να ακολουθήσετε το μονοπάτι του Μεγάλου Φορτουνάτου της Κύπρου. Βρείτε το μαγικό καπέλο του που μπορεί να σας μεταφέρει διαμέσου του χρόνου και του χώρου και το μαγικό πορτοφόλι του που παράγει χρυσά νομίσματα και δεν στερεύει ποτέ. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δώρα σοφά και γενναιόδωρα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Συνολικά διαμοιράστηκαν 2.020 ευρώ σε 13 τυχερούς, ενώ η εταιρεία πρόσφερε και το ποσό των 1.500 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και νεφώσεις στο καιρικό μενού-Στους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Οργή των τυφλών για το νέο πάρκινγκ του Μακάρειου Νοσοκομείου-Απειλούν με κινητοποιήσεις
Ένα παιδί, μία κρίση, καμία δομή-Η τραγική αλήθεια ενός πατέρα για τον αυτισμό στην Κύπρο
Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα
ΒΙΝΤΕΟ: Στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως