Μετά την Ουκρανία, υπέβαλε και η Γεωργία υποψηφιότητα για ένταξη στην Ε.Ε.

Η Γεωργία υπέβαλε επισήμως την υποψηφιότητά της για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής του Καυκάσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Υποβάλλουμε υποψηφιότητα για ένταξη στην ΕΕ», αναφέρει ο Ιρακλί Γκαριμπασβίλι σε ανακοίνωση που εξέδωσε αφού υπέγραψε τη σχετική επιστολή. «Η Γεωργία είναι ένα ευρωπαϊκό κράτος», υπογραμμίζει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το κοινοβούλιο της Ουκρανίας ενέκρινε σήμερα νομοσχέδιο για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ή ιδιοκτησιών στην Ουκρανία που ανήκουν στο ρωσικό κράτος ή σε Ρώσους πολίτες, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Βάσει του νόμου, η κυβέρνηση μπορεί να προτείνει στο Συμβούλιο Ασφαλείας ποια περιουσιακά στοιχεία θα κατασχεθούν, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να δώσει την έγκρισή του για τη μεταβίβασή τους στην ιδιοκτησία του ουκρανικού κράτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ μίλησε με Πούτιν-Υπάρχει καλή πιθανότητα να τελειώσει ο πόλεμος
Με δεμένα χέρια ο Τραμπ στο Ουκρανικό εάν αρνηθεί ο Πούτιν την εκεχειρία
ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή κακοκαιρία στην Ιταλία-Πλημμύρες και εκκενώσεις σε Τοσκάνη και Αιμίλια-Ρομάνια
ΒΙΝΤΕΟ: Έφυγε από την Αυστραλία η influencer που εξόργισε τη χώρα-Άρπαξε μωρό γουόμπατ από τη μαμά του
Προς ακύρωση το πτυχίο του Ιμάμογλου-Δεν θα μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος της Τουρκίας
Κοντά σε συμφωνία με Τραμπ το TikTok-Επιταχυντής των εξελίξεων η Oracle
ΒΙΝΤΕΟ: Αποδοκίμασαν τον Βανς όταν πήγε να παρακολουθήσει κονσέρτο του Λεωνίδα Καβάκου στην Ουάσινγκτον
Ο Πούτιν έστειλε ραβασάκι στον Τραμπ για το σχέδιο κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία
Τα γυρίζει το PKK για τη συμφωνία με την Τουρκία-«Αδύνατο να διαλυθεί τώρα όσο οι Τούρκοι μας βομβαρδίζουν»
Η οικονομία το βασικό ζήτημα που απασχολεί του Τούρκους πολίτες-Βλέπουν πιέσεις λόγω Κυπριακού