Το ξέσπασμα της θείας της μητέρας-«Να την κρεμάσουν εάν εξέδιδε το παιδί»

Ακόμα και οι συγγενείς της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κυκλώματος παιδεραστών, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της.

Φυσικά, εάν αποδειχθεί ότι η μητέρα συμμετείχε στο κύκλωμα που εξέδιδε σε αρρωστημένους παιδεραστές το μικρό κορίτσι στον Κολωνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελίες για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης-«Η ίδια την έφερνε στα ραντεβού»

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με θεία της 37χρονης μητέρας, η οποία μιλά με σκληρά λόγια για την ανιψιά της και ζητά την παραδειγματική τιμωρία της, εάν αποδειχθεί ότι εξέδιδε το παιδί της.

«Να την κρεμάσουν, εάν εξέδιδε το παιδί της. Της αξίζει η πιο παραδειγματική τιμωρία. Όποια οικονομικά προβλήματα και να αντιμετώπιζε, δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει τέτοιο πράγμα. Και η μητέρα της δύσκολα πέρασε μετά τον χαμό του άντρα της. Μεγάλωσε με αξιοπρέπεια οκτώ παιδιά, τα οποία είναι όλα άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας. Μόνο αυτή έφυγε με έναν άνθρωπο που είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και στεναχώρησε τους γονείς της. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Λυπόμαστε για το κορίτσι και ελπίζουμε να μην έχει κάνει κάτι ανάλογο και στα υπόλοιπα παιδιά», επισήμανε.

Η γυναίκα, που ζει σε νησί των Κυκλάδων, δεν μπορεί να συγχωρήσει την ανιψιά της για την πράξη της. Όπως λέει, η οικογένεια στιγματίστηκε, χωρίς να ευθύνεται γι' αυτά τα γεγονότα.

«Μαθεύτηκε στην τοπική κοινωνία. Μας ρωτούν οι γείτονες τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε. Οι σχέσεις μας μαζί της ήταν ελάχιστες. Λυπόμαστε πολύ για τα παιδιά της. Χρειάζονται βοήθεια. Να τα στηρίξει το κράτος. Δεν πρέπει να καταστραφούν αυτά τα παιδιά», επισήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ανήλικοι στην Αθήνα πουλούσαν κροτίδες μέσω social media-Συνελήφθησαν και ενήλικες για παραμέληση εποπτείας
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτης στην Κρήτη μπήκε ημίγυμνος σε εκκλησία και έκλεψε τα τάματα
Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο
Κόλαφος η Εισαγγελική πρόταση για τους πολεοδόμους της Ρόδου-Οι παραπλανητικές κινήσεις και οι περιουσίες
Η 25χρονη στη Μαγνησία «εκτοξεύτηκε» από το αυτοκίνητο-Διερχόμενο ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της
Επτά δικογραφίες στην Ελλάδα για τον ρόλο ΜΚΟ σε κυκλώματα δουλεμπόρων
Τραγωδία στη Μαγνησία-Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο, στη ΜΕΘ οι γονείς της
Το φορτηγό με τον Ουκρανό ήρθε με ταχύτητα και παρέσυρε τα δύο ΙΧ στα διόδια στην Εγνατία
Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία