ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτης στην Κρήτη μπήκε ημίγυμνος σε εκκλησία και έκλεψε τα τάματα

Ούτε ιερό ούτε όσιο είχε διαρρήκτης που εισέβαλε σε ιερό ναό των Χανίων, ημίγυμνος, έκλεψε μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπλάντζια Χανίων, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr, ο δράστης ήταν ημίγυμνος και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα ύφασμα.

Αρχικά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στο ιερό και εισέβαλε στην εκκλησία ενώ εκτιμάται ότι κόπηκε καθώς σε διάφορα σημεία αίμα του ναού βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Στη συνέχεια ο διαρρήκτης κατευθύνθηκε στα παγκάρια τα οποία έσπασε και κατέστρεψε προκειμένου να πάρει από μέσα όσα χρήματα υπήρχαν. Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στο μεγάλο χρηματικό ποσό που έκλεψε, καθώς άρπαξε και ρολόγια, δαχτυλίδια και καδένες που είχαν αφήσει πιστοί για τάματα.

Αφού έκλεψε ό,τι βρήκε τράπηκε σε φυγή αφήνοντας όμως πίσω του και δακτυλικά αποτυπώματα. Ο υπεύθυνος της εκκλησίας Γιώργος Ηλιάκης, ανακάλυψε τι είχε συμβεί στις 6 το πρωί όταν άνοιξε τον ιερό ναό και είδε έκπληκτος μπροστά του διαλυμένα παγκάρια, πεταμένα κάτω, σπασμένα τζάμια στο παράθυρο του ιερού και χρήματα και τάματα να έχουν κάνει «φτερά».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Από την Ειρήνη, που οι συγγενείς της επέμεναν ότι δολοφονήθηκε, ξεκινά η επανεξέταση της Ιατροδικαστικής Πατρών
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ