Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ

Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική: το πρησμένο μάτι, οι μώλωπες και τα σημάδια στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης, χθες αργά το απόγευμα σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών, ο οποίος -όπως καταγγέλλει- ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από πέντε μπράβους που του έστησε Ισραηλινός πρώην συνεργάτης του, με στόχο να τον εξαναγκάσει να παραιτηθεί από οικονομικές απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας, που διατηρεί εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων στην Κομοτηνή, βρισκόταν εδώ και καιρό σε σφοδρή δικαστική διαμάχη με οικογένεια Ισραηλινών, διεκδικώντας -όπως ανέφερε στους αστυνομικούς- μεγάλα χρηματικά ποσά από παλαιότερη συνεργασία τους.

07802f94-b5fd-4a18-a413-cd5c225b5485

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ισραηλινός του πρότεινε να συναντηθούν σε γνωστό εστιατόριο με κρητική κουζίνα στη Γλυφάδα, δήθεν για να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους. Ο Έλληνας επιχειρηματίας προσήλθε στο ραντεβού, αγνοώντας -όπως αποδείχθηκε- την παγίδα που του είχαν στήσει.

«Καθίσαμε σε ένα ήσυχο σημείο, μακριά από τον κόσμο και ξεκινήσαμε να συζητάμε», κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς. Ξαφνικά, σύμφωνα με την καταγγελία του, πέντε σωματώδεις άνδρες μπήκαν στο κατάστημα, τον περικύκλωσαν και μαζί με τον Ισραηλινό, άρχισαν να τον απειλούν ευθέως.

Όπως αποκαλύπτει το θύμα, ένας από τους άνδρες τού έδειξε και όπλο, απαιτώντας να υπογράψει σειρά εγγράφων, με τα οποία παραιτείται από κάθε οικονομική απαίτηση και δηλώνει ότι δεν του οφείλεται ούτε ένα ευρώ. Όταν εκείνος αρνήθηκε, ακολούθησε η βίαιη επίθεση.

Με κλοτσιές στα πλευρά και γροθιές στο πρόσωπο, τον χτυπούσαν μέχρι να λυγίσει. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου και αναγκάστηκα να υπογράψω», δήλωσε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Παρότι τραυματισμένος, με σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο, μετέβη αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στη συνέχεια στην Ασφάλεια Αττικής, όπου υπέβαλε μήνυση και κατέθεσε όλα όσα βίωσε. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τη συλλογή υλικού από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους πέντε δράστες και να διαλευκάνει πλήρως μια υπόθεση που παραπέμπει σε οργανωμένο εκβιασμό με «άρωμα μαφίας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ
Εμμονικός με τη γειτόνισσα του 44χρονος στην Ελλάδα-Της έκανε σεξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη
Ελεύθερος υπό όρους ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου
Άγριος καβγάς Γεωργιάδη και Πολάκη-«Να δω αν θα έρθεις με παντελονάτη ενδυμασία στο Δικαστήριο, λες π@π@ριές…»
BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα