BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει

Τα τρομακτικά δευτερόλεπτα που έζησε μια 22χρονη κοπέλα το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας 37χρονος από τη Συρία της επιτέθηκε στα Εξάρχεια, την έριξε στο πεζοδρόμιο και προσπάθησε να τη βιάσει κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr φαίνεται η 22χρονη να περπατάει αμέριμνη στη Σόλωνος ενώ επέστρεφε με φίλες της στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, όταν ξαφνικά ο άνδρας της επιτίθεται με αγριότητα, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και προσπαθεί να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάλιστα, ο Σύρος φώναξε τη λέξη «σεξ» πριν να ορμήξει στην ανυποψίαστη 22χρονη. Η κοπέλα ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει.

Ευτυχώς για την κοπέλα, τόσο η φίλη της όσο και η αδελφή της που ήταν μαζί της, αλλά και διερχόμενοι, αντέδρασαν άμεσα και ακινητοποίησαν τον 37χρονο Σύρο πριν να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σε δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και συνέλαβαν τον 37χρονο δράστη, τον οποίο μετέφεραν στο τμήμα Εξαρχείων.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος ζούσε νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς το 2022 του είχε χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής γιου επιχειρηματία στην Ελλάδα
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα-Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της στη Νέα Χαλκηδόνα-Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»
Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κάλεσε ο Εφέτης Ανακριτής σχετικά με την πυρόσφαιρα στα Τέμπη
Προφυλακιστέος ο 50χρονος οδηγός ταξί για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας