Ανακοίνωσε την έναρξη της υποβολής ενστάσεων η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου της ΕΔΕΚ

Η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου, η οποία διορίστηκε με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ημερ.24/4/2025, για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΕΔΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2025, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες του Άρθρου 34(4) του Καταστατικού, θα δέχεται ενστάσεις από μέλη του Κόμματος σε σχέση με το Μητρώο Μελών του Κόμματος.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, κάθε ένσταση που τυχόν θα υποβληθεί θα πρέπει να υποβάλλεται προσωπικά από το μέλος του Κόμματος, μεταξύ των ημερομηνιών 29/4/2025 μέχρι και 3/5/2025, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@edek.org.cy, προς την Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου (Ε.Δ.Σ.)

Ενστάσεις που δεν θα υποβάλλονται προσωπικά από το ενδιαφερόμενο μέλος, εντός της προθεσμίας υποβολής της, στην καθορισμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, δεν θα λαμβάνονται υπόψη και θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τον Τατάρ αποφάσισε να στηρίξει στις «προεδρικές εκλογές» το Κόμμα Αναγέννησης
Έβαλε στόχο την εξουσία το ΕΛΑΜ-Τέσσερα βήματα ενόψει Βουλευτικών υπέδειξε ο Χρίστου
Το χαλλούμι από τα κατεχόμενα θα φτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2026, σύμφωνα με το τ/κ επιμελητήριο
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα
Επανέλαβε πως δεν γίνονται επαναπροωθήσεις μεταναστών ο Νικόλας Ιωαννίδης
Σε διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ καλούν κόμματα και οργανώσεις
Toυς στόχους της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ ανέλυσε στον Φιλανδό ομόλογό της η Ραουνά
Όλα εντάξει με τις υποψηφιότητες Αναστασίου και Διομήδους-«Δεδομένο το κάλεσμα στους αποστασιοποιημένους»
Πλακώθηκαν και για το SAFE Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ-Αλληλοκατηγορίες για επικίνδυνες εξελίξεις και… αδιάβαστους
Υπέβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου με μηνύματα για τις Βουλευτικές