Επιτέθηκαν σε 15χρονο και του έκλεψαν τη φανέλα που φορούσε-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων ηλικίας 16 και 17 ετών προχώρησε την Tρίτη η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Τρίτη καταγγέλθηκε από 15χρονο ότι στις 22 Σεπτεμβρίου γύρω στις 22:00, ενώ βρισκόταν πεζός μαζί με φίλο του επίσης ανήλικο στην οδό Παπαδιαμάντη στην Πάφο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα σταμάτησε δίπλα τους.

Τα πρόσωπα αυτά, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την καταγγελία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, ο ένας με προσωπίδα και οι άλλοι τραβώντας τις φανέλες τους πάνω για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Τότε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 15χρονου ο ένας εκ των τριών, με απειλητικές διαθέσεις του ζήτησε όπως βγάλει τη φανέλα που φορούσε η οποία έφερε σήμα συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας και να του την παραδώσει.

Εξάλλου, όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο 15χρονός, ένα από τα τρι άτομα είχε σηκώσει το χέρι εναντίον του δηλώνοντας πρόθεση να χειροδικήσει. Κατόπιν τούτου ο 15χρονος αφαίρεσε την φανέλα και τους την έδωσε.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 16 και 17 ετών από την Πάφο που συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι δύο νεαροί ανακρινόμενοι ομολόγησαν ενοχή, και στην συνέχεια παρέδωσαν τη φανέλα του 15χρονου, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου.

Ακολούθως αυτοί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Με την συμπλήρωση του φακέλου αυτός θα δοθεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες για την υπόθεση αφού σε αυτήν εμπλέκονται ανήλικοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου