Δέκα πρόσωπα επιτέθηκαν σε πατέρα και τους δύο γιους του ενώ έφευγαν από το τζαμί

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 51χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, τραυματισμού επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη,  μαχαιροφορίας και  παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.  

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 6.9.24 καταγγέλθηκε από τρία πρόσωπα και συγκεκριμένα από πατέρα 51 ετών, και τους δύο γιούς του 22 και 24 ετών, ότι γύρω στις 13:45, ενώ αναχωρούσαν από το τζαμί στην Κάτω Πάφο και κατευθύνονταν στο αυτοκίνητο τους, δέχτηκαν αναίτια επίθεση από δέκα άτομα, οι οποίοι τους χτύπησαν με τα χέρια τους και άλλα επιθετικά όργανα και  τους έριξαν πέτρες.

Ως αποτέλεσμα είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ο 51χρονος υπέστη δύο τραύματα στο κεφάλι και κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω νοσηλεία για τρεις ημέρες, ενώ οι δύο γιοί του έφεραν απλώς εκδορές.

Για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον υπόπτου, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση σήμερα.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Aύξηση ποινών για περιορισμό έξαρσης σφετερισμού ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα
«Κανένα απολύτως σχόλιο» η απάντηση Χριστοδουλίδη για Αϊκούτ
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Στις επτά οι συλλήψεις
Τέθηκε τελικά υπό κράτηση ο 25χρονος άστεγος που μπήκε δεύτερη φορά στο γραφείο των ΥΚΕ για να κοιμηθεί
Εντοπίστηκε ο 18χρονος τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Λευκωσία (pic)
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή χρημάτων από υποστατικό στη Λεμεσό τον περασμένο Σεπτέμβριο (pic)
Παραδέχεται ότι ενημερώθηκε από τον πατέρα του Όξινου ο Βαφεάδης-«Με στενοχωρεί που νιώθει ότι δεν κάναμε αρκετά»
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Τροόδος-Γυναίκα παρασύρθηκε από όχημα ενώ έβγαζε φωτογραφίες το τοπίο
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Αϊκούτ-Καταθέτουν γιατροί επί των ισχυρισμών πως πάσχει από καρκίνο ο κατηγορούμενος