Κατηγορούμενος περιέγραψε τον βιασμό και πώς τον έδιωξε ο σύζυγος όταν η Ζιζέλ άρχισε να ξυπνά

Την λύπη του για ό,τι έκανε εξέφρασε σήμερα ένας από του περισσότερους από 50 άνδρες που κατηγορούνται για τον μαζικό βιασμό της 71χρονης Ζιζέλ Πελικό στο σπίτι της στο Μαζάν, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Ο Λιονέλ Ροντρίγκεζ είναι μεταξύ των κατηγορουμένων που παραδέχθηκαν ότι βίασαν την Πελικό, η οποία κακοποιήθηκε από δεκάδες αγνώστους επί σχεδόν μία δεκαετία, ενώ ήταν αναίσθητη από φάρμακα που της έδινε ο σύζυγός της, Ντομινίκ, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος στρατολογούσε αγνώστους στο διαδίκτυο και τους προσκαλούσε στο σπίτι του για να βιάσουν τη σύζυγό του, παραδέχτηκε τα εγκλήματά του στο δικαστήριο τη Δευτέρα, λέγοντας: «Είμαι βιαστής, όπως και όλοι οι άλλοι κατηγορούμενοι σε αυτό το δωμάτιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αυτός μου έμαθε πώς να ναρκώνω τη γυναίκα μου, τη βιάζαμε μαζί»-Νέες αποκαλύψεις στη δίκη Πελικό

Πατέρας 3 παιδιών, 44χρονος και swinger ο πρώτος κατηγορούμενος για το βιασμό της Ζιζέλ Πελικό

Η ακροαματική διαδικασία της Πέμπτης ξεκίνησε με τον Λιονέλ Ροντρίγκεζ, έναν 44χρονο πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό τον Δεκέμβριο του 2018. «Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να το κάνω, αλλά καθώς δεν είχα ποτέ τη συγκατάθεση του θύματος, πρέπει να ομολογήσω ότι το έκανα» είπε.

Ερωτηθείς για το ιστορικό του, ο Λιονέλ περιέγραψε τη ζωή του πριν από τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται. Είχε, όπως είπε προβλήματα με τα χρέη και τον αλκοολισμό (αν και είναι νηφάλιος από το 2018), ενώ ήταν πολύ απαιτητικός σεξουαλικά, γεγονός που τον οδήγησε στο swinging. Ως παιδί, είπε, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση γύρω στην ηλικία των 12-13 ετών από τον τότε πρόεδρο του συλλόγου πετάνκ του.

Ο 44χρονος εργάστηκε για 11 χρόνια σε ένα κατάστημα Leclerc, όπου ήταν διευθυντής ορόφου. Ένα πρωί είδε ένα άρθρο που έλεγε ότι ένας άνδρας είχε συλληφθεί επειδή τραβούσε βίντεο κάτω από τις φούστες γυναικών. «Έκανα τη σύνδεση με αυτό που είχε συμβεί, επειδή αναφερόταν στο Μαζάν (την πόλη όπου ζούσε ο Ντομινίκ με την σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό) ήταν και ηλικιωμένος, και είπα στον εαυτό μου, όχι, δεν είναι δυνατόν. Ήμουν σε άρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομολόγησε ο Πελικό-«Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα»

gisele-pelicot-dikigoroi_0.jpg

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εφιάλτη που περάσατε»

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στη Ζιζέλ, είπε: «Θα ήθελα να ζητήσω τη συγχώρεσή σας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εφιάλτη που περάσατε και είναι φρικτό να λέω στον εαυτό μου ότι είμαι μέρος αυτού του εφιάλτη. Ξέρω ότι μια συγνώμη δεν θα αλλάξει τίποτα από όσα συνέβησαν».

Στο διαδίκτυο, ο Ντομινίκ Πελικό είχε προτείνει κάτι «λίγο πρωτότυπο», δηλαδή να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, δήλωσε ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν swinger εκείνη την εποχή. Αναφερόμενος στις συνομιλίες του με τον κύριο κατηγορούμενο, ο Λιολέν Ροντρίγκεζ είπε: «Ο Πελικό ήξερε ότι εργαζόμουν στο Leclerc και είχε έρθει με την κυρία Πελικό ως πελάτες. Με ρώτησε πώς τη βρήκα. Η Ζιζέλ ήταν μακριά, οπότε δεν της μίλησα».

Η περιγραφή του βιασμού

Αναφερόμενος στο βιασμό και την αναίσθητη Ζιζέλ, ο κατηγορούμενος είπε: «Ημουν πεπεισμένος ότι πρόκειται για παιχνίδι. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην ήταν η Ζιζέλ στο παιχνίδι, και αυτό ήταν το πρώτο μου μεγάλο λάθος».

Όταν έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, ο Ντομινίκ Πελικό τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα όπου η Ζιζέλ βρισκόταν αναίσθητη. «Ο Ντομινίκ με ανάγκασε να γδυθώ, κράτησα το μπλουζάκι μου και στη συνέχεια πήγα στο δωμάτιο όπου τα φώτα ήταν χαμηλά» περιέγραψε.

«Ήταν ξαπλωμένη γυμνή και κοιμόταν. Με βάζει να ξαπλώσω δίπλα της, κάνω ό,τι μου λέει να κάνω. Έκανα ό,τι μου είπε. Κάποια στιγμή, εκείνη κουνήθηκε, και ο Ντομινίκ μου έκανε νόημα να απομακρυνθώ από το κρεβάτι. Μου

λέει να βγω έξω και συνειδητοποιώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Μου ζητάει να επιστρέψω στο δωμάτιο, αλλά αρνούμαι, λέω ότι πρέπει να φύγω και φεύγω».

«Αυτή η δίκη θα βάλει πολλούς ανθρώπους σε σκέψεις»

Εν μέσω αυτού που ο ίδιος θεωρεί «εφιάλτη», ο Λιονέλ Ροντρίγκεζ κατάφερε να ξεχωρίσει ένα θετικό σημείο που είχε γι' αυτόν αυτή η υπόθεση. «Φταίνε όλοι, όλοι οι άνδρες, η κοινωνία γενικότερα, και πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις. Για μένα, σε κάθε περίπτωση, με έκανε να σκεφτώ, πρέπει να έχεις αυτόν τον σεβασμό. Αυτή η δίκη, το ξέρουμε, το βλέπουμε έξω, αυτή η δίκη θα κάνει πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν, τουλάχιστον το ελπίζω. Αν υπάρχει ένα καλό πράγμα που μου έκανε αυτή η υπόθεση, είναι να αμφισβητήσω τον εαυτό μου ».

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν κατέθεσε στο δικαστήριο ο Πελικό για λόγους υγείας-Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους υπέρ της Ζιζέλ

Δειτε Επισης

Ο διευθυντής της εφημερίδας Novaya Gazeta-Europe διώκεται ποινικά στη Ρωσία
Συγκλονιστικό timelapse βίντεο με το μπαράζ εκρήξεων των ασυρμάτων σε όλη τη Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά μαχητικά έπληξαν 30 εκτοξευτές ρουκετών και υποδομές της Χεζμπολάχ
Μυστήριο με την ματαίωση της κοινής εμφάνισης του Τραμπ με τον Πολωνό πρόεδρο Ντούντα
Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για παραβίαση τη συνθήκη δικαιωμάτων του παιδιού στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτος ο Ερντογάν-Πήγε σε ζαχαροπλαστείο και ζήτησε... φραπέ
Εντείνει την ανησυχία το Ισραήλ-«Η Χεζμπολάχ θα πληρώνει ολοένα και μεγαλύτερο τίμημα»
Lufthansa, Air France παρατείνουν αναστολή πτήσεων προς Τελ Αβίβ, Ιράν, Βηρυτό
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε πτήση-Λίγο μετά την απογείωση άνοιξαν μύτες, αιμορραγούσαν αυτιά επιβατών
Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου