Ψάχνουν πίσω από τις οικονομικές διαφορές για την διπλή δολοφονία-Κυνηγετικά στην οικία του ενός εκ των υπόπτων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγούνται οι δύο ύποπτοι που συνελήφθησαν για την διπλή δολοφονία που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, με την Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, κλειδί της οποίας αποτέλεσε η αναφορά για ελλείπον πρόσωπο, που οδήγησε στην ταυτοποίηση του ενός εκ των θυμάτων, Ανδρέα Κουζουπή, 39 ετών, από τον Αρακαπά.

Αν και η Αστυνομία γνωρίζει και τα στοιχεία του δεύτερου προσώπου, φίλος του πρώτου από την Σλοβακία, το βάρος πλέον των ερευνών πέφτει στην εξακρίβωση της συνθηκών της στυγερής δολοφονίας, για την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, που προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένες στο όχημα το οποίο χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ντόμινο εξελίξεων για το διπλό φονικό-Ο Κουζουπής το ένα από τα θύματα, δύο συλλήψεις από το περιβάλλον τους

Οι δύο ύποπτοι, ανακρίθηκαν, ενώ το πρωί οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, χωρίς να αποκλείεται ο κύκλος των συλλήψεων να μεγαλώσει. Εξού και για ανάκριση κλήθηκαν και άλλα πρόσωπα, πέραν των συλληφθέντων, τα οποία είτε προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων, είτε είχαν συναντηθεί μαζί τους τις τελευταίες ημέρες.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κίνητρο του φόνου φαίνεται να ήταν οικονομικές διαφορές, όχι όμως σημαντικές, ενώ εκτιμάται πως το έγκλημα διαπράχθηκε με το ένα από τα δύο κυνηγετικά όπλα που εντοπίστηκαν στην οικία του 19χρονου υπόπτου, ο οποίος επίσης διαμένει στον Αρακαπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ταυτοποιήθηκε το ένα θύμα της διπλής δολοφονίας, στοιχεία και για το δεύτερο-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε ό,τι αφορά το χρονικό, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στο στήσιμο του πάζλ, ενώ όπως φαίνεται από την μέχρι στιγμής διερεύνηση, το διπλό φονικό διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και τα θύματα μεταφέρθηκαν με το όχημα τους στην περιοχή που βρέθηκε φλεγόμενο το όχημα. Ωστόσο, εκτιμάται πως η πρώτη σκηνή του εγκλήματος βρίσκεται σε κοντινό σημείο και διενεργούνται σχετικές έρευνες, ενώ το σενάριο αυτό ενισχύεται με το γεγονός ότι το ένα θύμα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού και το άλλο στο πίσω κάθισμα.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται, ώστε να εξακριβωθεί η κάθε λεπτομέρεια γύρω από την διπλή δολοφονία και κατά πόσο αυτή ήταν εκ προμελέτης, υπό την έννοια να δόθηκε ραντεβού θανάτου, ή εάν θύματα και δράστες είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν και στη συνέχεια οι διαφορές εξελίχθηκαν σε αιματοκύλισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κοντά στην ταυτοποίηση των θυμάτων της διπλής δολοφονίας οι Αρχές-Εξετάσεις και εκτός Λεμεσού

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος