Ταυτοποιήθηκε το ένα θύμα της διπλής δολοφονίας, στοιχεία και για το δεύτερο-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Στην ταυτοποίηση ενός εκ των δυο θυμάτων της διπλής δολοφονίας στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, η οποία βρίσκεται κοντά και στην εξακρίβωση των στοιχείων του δεύτερου θύματος.

Το ένα εκ των δυο θυμάτων που ταυτοποιήθηκε, είναι το πρόσωπο που δηλώθηκε χθες βράδυ ως ελλείπον και πρόκειται για Ελληνοκύπριο κάτοικο του Αρακαπά.

Σε ότι αφορά το δεύτερο θύμα η Αστυνομία κατέχει στοιχεία και στρέφεται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού φαίνεται να είναι αλλοδαπός που βρισκόταν με το πρώτο θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κοντά στην ταυτοποίηση των θυμάτων της διπλής δολοφονίας οι Αρχές-Εξετάσεις και εκτός Λεμεσού

Από εκεί και πέρα οι ανακριτές, έχοντας πλέον και τα στοιχεία του καμένου οχήματος, αναζήτησαν CCTV για να εξακριβωθεί η πορεία του, ενώ αξιολογήθηκαν πληροφορίες που οδήγησαν τους ανακριτές σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Εξού και ήδη στο ΤΑΕ Λεμεσού ανακρίνεται ένα πρόσωπο ως ύποπτος που φαίνεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τα θύματα και δεν αποκλείεται σε βάρος του να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας διενεργήθηκαν έρευνες, τόσο στο σημείο που βρέθηκε καμένο το όχημα, όσο και σε άλλα, αφού δεν ενδεχομένως το έγκλημα να διαπράχθηκε σε διαφορετικό χώρο και τα θύματα να μεταφέρθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν.

Το σενάριο αυτό, ενισχύει το γεγονός, ότι το ένα θύμα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού και το άλλο στο πίσω κάθισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το βάρος στην πορεία του οχήματος για την διπλή δολοφονία-Δύσκολη εξίσωση δείχνουν πανομοιότυπα εγκλήματα

Δειτε Επισης

Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο
Έγκλημα χαρακτήρισε τη φωτιά ο Ιεζεκιήλ-«Έγινε στάχτη το ελαιοχώρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δασοπυροσβέστης»
Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία