Προσπάθησαν να περάσουν στα κατεχόμενα μέσω στρατιωτικής περιοχής-Με ναρκωτικά ο ένας

Υπό "κράτηση" τέθηκαν στα κατεχόμενα χθες 8 νεαροί Αφρικανοί οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές στις κατεχόμενες, μέσω στρατιωτικής περιοχής στην περιοχή Αφάνεια-Ορνίθι. Στόχος τους, είπαν στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας ήταν να επωφεληθούν από την «εργασιακή αμνηστία» που άκουσαν ότι παραχωρεί το ψευδοκράτος και να παραμείνουν στα κατεχόμενα.

Ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι τα οκτώ πρόσωπα πέρασαν με αυτοκίνητο στη στρατιωτική περιοχή στα κατεχόμενα. Μετά τη "σύλληψή" τους στο τσαντάκι ενός εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Για να διαπιστωθεί τί είδους ουσία είναι η «αστυνομία» ζήτησε και πήρε διήμερο ένταλμα "κράτησης όλων των υπόπτων".

Η Ντιαλόγκ αναφερόμενη στην είδηση σήμερα σχολιάζει ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των παράνομων μεταναστών που μεταβαίνουν από την ε/κ πλευρά στα κατεχόμενα και πιθανόν αυτό οφείλεται στον «νόμο» για την «εργασιακή αμνηστία» που είναι ακόμα σε ισχύ κι αφορά το "παράνομο" εργατικό δυναμικό στο ψευδοκράτος που θα μπορέσει να πάρει "άδεια παραμονής και εργασίας".

Εξάλλου, η Χαβαντίς γράφει σήμερα ότι "συνελήφθη" ένα άτομο σε επιχείρηση της «αστυνομίας» στην κατεχόμενη Λευκωσία για τη μεταφορά πέραν του ενός κιλού ναρκωτικών ουσιών από τον «νότο στο βορρά», με την εφημερίδα να σχολιάζει ότι παλιότερα ήταν αντίστροφο το εμπόριο, από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο