Στο κελί ο 47χρονος και οι τρεις γιοι του που επιτέθηκαν με ρόπαλο και λιβέρι στον 45χρονο συμβίο της πρώην του

Διάταγμα εξαήμερη προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 47χρονου και των τριών γιών του, που φέρεται να επιτέθηκαν σε 45χρονο, στην οικία όπου διαμένει με την πρώην σύζυγο του 47χρονου. Επίθεση φέρεται να δέχθηκαν και αστυνομικοί που είχαν κληθεί στη σκηνή.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 47χρονος φέρεται να μετέβη έξω από την κατοικία όπου διαμένει ο 45χρονος με την πρώην σύζυγο του και το ανήλικο παιδί της, φωνάζοντας και απειλώντας τους από το τηλέφωνο.

Στη σκηνή έσπευσε περίπολο της Αστυνομίας, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν και οι τρεις γιοί του 47χρονου, 19, 22 και 24 χρόνων, οι οποίοι φέρεται να εισήλθαν στην κατοικία, μαζί με τον πατέρα τους, και να επιτέθηκαν στον 45χρονο.

Οι ύποπτοι φέρεται να επιτέθηκαν και στους δυο αστυνομικούς που βρίσκονταν στη σκηνή και να προκάλεσαν ζημιές στην κατοικία και στον εξοπλισμό της, καθώς και στο αυτοκίνητο του παραπονούμενου.

Στο χώρο κλήθηκαν ενισχύσεις και μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν τους τέσσερις υπόπτους για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ από έρευνα στο όχημα του 19χροινου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν, ως τεκμήρια, ένα μεταλλικό ρόπαλο και ένα λιβέρι.

Ο παραπονούμενος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών στο ΓΝ Λεμεσού και έλαβε εξιτήριο.

Οι τέσσερις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση τους σε σχέση με αδικήματα που αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχή επιθετικού οργάνου, βία στην οικογένεια, επίθεση σε αστυνομικό, παράνομη είσοδο, δημόσια εξύβριση, απειλή βιαιοπραγία, κακόβουλη ζημιά και αντίσταση στην νόμιμη σύλληψη.

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αντίδραση Συνδέσμου Φυλακισμένων για την επιχείρηση στις Φυλακές-«Δεν επιτρέπεται έρευνα με γενική συγκατάθεση, παραβίαση δικαιωμάτων»
Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα που καταζητούνταν για την άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό
Πέντε κινητά από τις έρευνες στις Κεντρικές-Διερευνώνται τα κίνητρα για τη βόμβα στον δεσμοφύλακα λέει η Αστυνομία
Συνελήφθησαν 13 πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο
Εκτός λίστας ο μάρτυρας που εμπλέκει συναυτουργό στην δολοφονία Ανδρονίκου-Απέσυρε τους ισχυρισμούς του
Παραδέχθηκε την εμπλοκή του στις ληστείες με τον πυροσβεστήρα ο 18χρονος
Στο κελί οι δύο ύποπτοι για τη συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στη Λεμεσό
Απαντά σε Πογιατζή ο Χριστοφίδης-«Καταγγέλλω τον Αναστασιάδη και μου απαντούν ότι δεν είναι υπό διερεύνηση»
Αναμμένο αποτσίγαρο προκάλεσε πυρκαγιά στο Κρατικό δάσος Πάφου-Τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος για την γυναικοτονία στην Τρεμιθούσα-Παραμένει υπό κράτηση