Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για την έκρηξη σε καφετέρια στον Στρόβολο-Άλλες δύο συλλήψεις

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, σε σχέση με την έκρηξη που σημειώθηκε στις 22 Ιουνίου σε καφετέρια στον Στρόβολο, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά τριών προσώπων.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως, για την υπόθεση συνελήφθησαν την Τρίτη 2 Ιουλίου, δύο ακόμη ύποπτα πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 35 ετών, με τον τρίτο ύποπτο, άντρας ηλικίας 44 ετών, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στις 23 Ιουνίου, να παραμένει υπό κράτηση, μετά από έκδοση την Τρίτη, νέου δικαστικού διατάγματος προσωποκράτησης του, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι, η έκρηξη στην καφετέρια σημειώθηκε γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα, στις 22 Ιουνίου, με αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων ζημιών στην πλαϊνή είσοδο του υποστατικού.

Από τις εξετάσεις των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Κατά τον χρόνο που εξερράγη η αυτοσχέδια βόμβα, πρόσωπα βρίσκονταν και εργάζονταν στο υποστατικό.

Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης 8 ημέρες για τον άντρα και τρεις για τη γυναίκα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»