Στο νοσοκομείο ο 63χρονος πρώην αστυνομικός που συνελήφθη για την υπόθεση της Metamax

Στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο 63χρονος πρώην αστυνομικός, που συνελήφθη για την υπόθεση της Metamax.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος ενώ βρισκόταν υπό κράτηση μετά από απόφαση Δικαστηρίου, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 63χρονος εξετάστηκε από τους γιατρούς και κρατήθηκε για νοσηλεία. Σημειώνεται πως ο πρώην αστυνομικός θα νοσηλεύεται υπό φρούρηση μελών της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητήθηκε η συνδρομή της Interpol για Metamax-Πάνω από 200.000 το ποσό που «επενδύθηκε», στις 90 καταγγελίες

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το πρωί της Δευτέρας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του. Ο 63χρονος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τον 54χρονο που επίσης τελεί υπό κράτηση, στην προώθηση της διαδικτυακής πλατφόρμας στην Κύπρο, η οποία υπόσχονταν γρήγορα και μεγάλα κέρδη σε αυτούς που επένδυαν.

Η δικηγόρος του έφερε ένσταση στην 8ημερη προσωποκράτηση του, ωστόσο το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας.

Εκτός από τον 63χρονο και τον 54χρονο, υπό κράτηση τελεί και ένας 48χρονος, ο οποίος ωστόσο φέρεται να δρούσε, για λογαριασμό της Metamax, ανεξάρτητα από τους άλλους δυο υπόπτους.

Πάντως, η Αστυνομία αναφέρει πως οι καταγγελίες πολιτών που έπεσαν θύματα της Metamax, έχουν φθάσει στις 90, αλλά αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ μέσα στις επόμενες μέρες.

Για το ενδεχόμενο να υπάρχουν προεκτάσεις της υπόθεσης και στην Ελλάδα ζητήθηκε η συνδρομή της Ιnterpol, ενώ φαίνεται ότι ύποπτοι που μετέβησαν στις Φιλιππίνες χρειάστηκαν τη συνδρομή του προξενείου της Κύπρου στην Μανίλα για να αναχωρήσουν από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ρίχνει την ευθύνη στην ΚΟΠ ο Πρόεδρος-«Τους προειδοποιήσαμε για όλα αυτά, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται»
Προτάσεις για τη βία στα γήπεδα κατέθεσε η Ισότητα-«Γλίτωσαν καθαρά από τύχη τα χειρότερα» οι τρεις Αστυνομικοί
Καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΕΛ-Απόλλων ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Κύπρου
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Ενστάσεις για την προσωποκράτηση των τεσσάρων-Την Τρίτη η απόφαση
Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν φάρμακα για άλογα-Πρόστιμο €1.500 στον οδηγό
Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»