Ένταλμα σύλληψης σε βάρος συνταξιούχου αστυνομικού για την υπόθεση Metamax

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον ενός προσώπου, το οποίο συνδέεται με την αλυσίδα Metamax, η οποία έκλεισε τις προηγούμενες ημέρες και από την οποία εξαπατήθηκαν εκατοντάδες πολίτες και έχασαν μεγάλα ποσά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 63χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε, δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνοκύπριο αστυνομικό που αφυπηρέτησε πρόσφατα και φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με τη Metamax.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 50 καταγγελίες από πολίτες ότι εξαπατήθηκαν από την Metamax, η οποία υποσχόταν μεγάλα και γρήγορα κέρδη σε όσους επένδυαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα, ενώ το συνολικό ποσό που αποσπάσθηκε υπολογίζεται στις 150 χιλιάδες ευρώ.

Σημειώνεται πως, τελεί υπό κράτηση και ο 54χρονος, πρώην αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη ως ο εγκέφαλος της Metamax στην Κύπρο, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας η οικία στην οποία διέμενε μέχρι το τέλος Ιουνίου δέχθηκε βομβιστική επίθεση, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται πως, μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν από το σημείο διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επιπλέον οι Αρχές εκτιμούν ότι, το κίνητρο των δραστών σχετίζεται με την υπόθεση της Metamax.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: 28χρονος πέθανε στη Χαβάη αφού βούτηξε από γκρεμό 15 μέτρων στη θάλασσα
Ολλανδικό ΥΠΕΞ: Δεν θα ήταν επιτυχημένη μια χωριστή διαδικασία για το Κυπριακό υπό την Ε.Ε
Το αισιόδοξο και το χειρότερο σενάριο για του σεισμούς στη Σαντορίνη-Οι εκτιμήσεις σεισμολόγου
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας
Δώδεκα τραυματίες από ρίψη χειροβομβίδας σε μπαρ στην Γκρενόμπλ
Στη Σαουδική Αραβία πιθανότατα η συνάντηση Τραμπ και Πούτιν-«Είναι καιρός να σταματήσει αυτός ο πόλεμος»
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
Παγετός επηρεάζει το οδικό δίκτυο-Ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι στα ορεινά
Έκρηξη βόμβας στην είσοδο οικίας 65χρονης στη Λευκωσία
Εκλογικά δικαιώματα στους εκ μητρογονίας πρόσφυγες προωθεί η Βουλή, διορθώνοντας στρέβλωση δεκαετιών