Ολοκληρώνεται η παγκύπρια περιοδεία του Waste Wisely Cyprus

Το έργο Waste Wisely Cyprus ολοκληρώνει την παγκυπρια περιοδεία του στις 7 Ιουνίου 2024, με μια τελευταία στάση στο Fork Food Market. Το Waste Wisely Cyprus έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Fork Food Market στις 24 Μαΐου στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σπατάλη τροφίμων και τους τρόπους με τους οποίους η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) συμβάλλει στη μείωση της.

Στην τελευταία εκδήλωση της παγκύπριας περιοδείας του Waste Wisely Cyprus σε συνεργασία με το Secret Lab Street Food και το Black Truffle Catering οι επισκέπτες του Fork Food Market θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν κρύα σαλάτα Gazpacho και Crispy POP Halloumi Bites με κουλί ντομάτας από ώριμα και παραμορφωμένα φρούτα και λαχανικά, αποδεικνύοντας στους θαμώνες ότι η εμφάνιση των φρούτων και λαχανικών δεν επηρεάζει, ούτε περιορίζει τη γαστρονομική εμπειρία.

Βρείτε το περίπτερο του Waste Wisely Cyprus όπου θα σας περιμένουν οι υπεύθυνοι του έργου μαζί με δώρα και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη μείωση σπατάλης τροφίμων. Παράλληλα το Secret Lab Street Food και το Black Truffle Catering θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους κρύα σαλάτα Gazpacho και Crispy POP Halloumi Bites με κουλί ντομάτας.

Το Fork Food Market θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, μέχρι τις 11 μμ. Το έργο θα βρίσκεται στον χώρο από τις 6μμ μέχρι τις 8μμ παρέα με τον Super FM και το Secret Lab Street Food και το Black Truffle Catering.

Waste Wisely Cyprus

Το έργο Waste Wisely Cyprus προωθεί τους στόχους της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής με το μήνυμα «Μην το πετάς. Να το φας!» μέσα από διάφορες δράσεις. Προβάλλει τον αντίκτυπο της σπατάλης τροφίμων σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και στον ρόλο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη μείωσή της.

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) είναι μια από τις σημαντικότερες πολιτικές της ΕΕ. Συμβάλλει στη διατήρηση ισχυρών δεσμών μεταξύ γεωργίας και κοινωνίας αλλά και μεταξύ της Ευρώπης και των αγροτών της. Πρόκειται για μια κοινή πολιτική για όλες τις χώρες και τους πολίτες της ΕΕ που υποστηρίζει τους αγρότες και βελτιώνει τη γεωργική παραγωγή, διατηρεί τις αγροτικές περιοχές και τα τοπία, διατηρεί ζωντανή την αγροτική οικονομία και βοηθά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από την IMH.

Ακολουθήστε τις σελίδες του έργου σε YouTube, Facebook και Instagram και μάθετε περισσότερα για το έργο και τις δράσεις του.

Το Secret Lab Street Food και το Black Truffle Catering

Το Secret Lab Street Food και το Black Truffle Catering προσφέρουν υψηλής ποιότητας γαστρονομικές εμπειρίες σε μενού που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Πληροφορίες για το Secret Lab Street Food σε Facebook & Instagram και το Black Truffle Catering σε Instagram.

Το Fork Food Market

Το Fork Food Market συμπληρώνει φέτος 10 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, εδραιώνοντας το street food στην Κύπρο. Στόχος είναι η προσφορά μιας ωραίας και ολοκληρωμένης εμπειρίας στους παρευρισκόμενους πάντα σε μια άνετη και καλαίσθητη ατμόσφαιρα. Βασική επιδίωξη του Fork Food Market είναι να μειώσει τα σκουπίδια, παρακινώντας το κοινό να φέρει τα δικά του ποτήρια, ή να αγοράσουν τα συλλεκτικά ποτήρια από το μπαρ στην τιμή των 2 ευρώ.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σε Facebook, Instagram και στην ιστοσελίδα τους.

Δειτε Επισης

Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ
Γιατροί εξιστορούν τις μαρτυρίες τους από τις μαύρες μέρες της εισβολής
Πρότεινε Κριτή - Η καινοτομία των φετινών Carob Awards 2024
Το κέντρο της Λευκωσίας αλλάζει-Αστικά αντιπλημμυρικά έργα στην ενορία Τρυπιώτη
Παγωτά PAPAFiLiPOU: Νέα Εικόνα! Περισσότερο Παγωτό! Αγαπημένοι Συνδυασμοί!
Η Πολιτική Συνοχής της ΕΕ