Θέματα ΕΟΑ συζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών σε επίσκεψη του στο ΣΑΛΑ

Οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη λειτουργία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, βρέθηκαν στο επίκεντρο επίσκεψης του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Ιωάννου, στα γραφεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΑΛΑ, ο κ. Ιωάννου επισκέφθηκε τα γραφεία του Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λεμεσού, Γιάννη Τσουλόφτα, τον Γενικό Διευθυντή του ΣΥΛ, Σωκράτη Μεταξά και  άλλα διευθυντικά στελέχη.

Κατά τη συνάντηση έγινε ανασκόπηση των ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη έτσι ώστε ο νέος Οργανισμός να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες την 1η Ιουλίου, προστίθεται.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για τα έργα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της έναρξης λειτουργίας του Οργανισμού.

Δειτε Επισης

Ένα κιλό εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Θεσσαλονίκη
Tη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην Άννα Σιάλαρου-«Η οικογένειά σου σε κατευοδώνει στο ταξίδι με τους αγγέλους»
Παραλήρημα Ερντογάν στα εγκαίνια του «προεδρικού»-«Ένδειξη κοινού πεπρωμένου Τουρκίας και "τδβκ"»
Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι-«Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας, δεν σέβεται ούτε τον παππού του»
Ένωσαν δυνάμεις οι δήμοι της ελεύθερης Αμμοχώστου-Ζητούν άρση αποφάσεων που καθηλώνουν την ανάπτυξη
Πυρπόλησαν το όχημα του πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου-Έρευνες εάν ήταν «μήνυμα» στον αστυνομικό
Ανέκοψαν για έλεγχο 39χρονο με τον 12χρονο γιο του-Εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία
Είδε Ερντογάν και μετατράπηκε σε Σουλτάνο ο Τατάρ-Ρεσιτάλ προκλήσεων και παραποίηση ιστορίας
Πλεονασματικό το ταμείο του ΓεΣΥ για το 2024-Ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός για το 2025