Απαντά για το επεισόδιο σε καφετέρια ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ

Για πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ, κάνει λόγο ο δήμαρχος Δρομολαξιάς, Κύπρος Ανδρονίκου, ο οποίος τοποθετείται για τα όσα εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στον ίδιο και τον δημοτικό σύμβουλο, Σάββα Κυριάκου.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ανδρονίκου, αναφέρει πως, «μετά λύπης αναγκάζομαι να προβώ στην εν λόγω ανακοίνωση. Θεωρώ όμως ότι είναι καθήκον μου να ενημερώσω το κοινό και κυρίως τους δημότες και τις δημότισσες της Δρομολοξιάς, του Μενεού, των Περβολιών, του Κιτίου και της Τερσεφάνου για όσα διαδραματίστηκαν σήμερα, 7 Μάϊου και είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και όσα εκτυλίχθηκαν το προηγούμενο διάστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά

Στη μέχρι σήμερα πολύχρονη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσθέτει, «λειτουργώ με ειλικρίνεια, διαφάνεια, μέτρο και ήθος. Αξίες που έχω ως φάρο μου και καθοδηγούν κάθε βήμα μου τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Παρά τις επανειλημμένες ενέργειες που έγιναν εις βάρος μου καθ’ όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, συνειδητά επέλεξα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, σεβόμενος πάνω απ’ όλα τις δημοκρατικές διαδικασίες του τόπου μας, καθώς και όλους τους δημότες του νέου περιφερειακού Δήμου, θέλοντας να διατηρήσω υψηλά το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου».

Ωστόσο, αναφέρει ο κ. Ανδρονίκου, «δυστυχώς, τα σημερινά γεγονότα με ανάγκασαν να προβώ σε καταγγελία στην Αστυνομία μετά από προσωπική επίθεση που δέχθηκα. Έχω πίστη στις Αρχές ότι θα διερευνήσουν την καταγγελία βάσει των πραγματικών γεγονότων και το πόρισμα θα δοθεί ακολούθως στη δημοσιότητα, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, χωρίς να αφήνονται υπόνοιες και σκιές εις βάρος μου».

Η στάση του ΔΗΣΥ Λάρνακας να προβεί σε συμπεράσματα, σημειώνει, «χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα και προτού ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών, αποδεικνύει ότι κρύβει πολιτική σκοπιμότητα. Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να λειτουργώ με τις ίδιες αρχές και αξίες που με καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες του τόπου μας, αλλά το κυριότερο, σεβόμενος τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου».

Δειτε Επισης

Η 25χρονη Ήλια Ηροδότου εξελέγη Κοινοτάρχης Πέρα Πεδιού έπειτα από επαναληπτική εκλογική διαδικασία
Στήριξη στην κυριαρχία Ουκρανίας εξέφρασε ο ΠτΔ στον Ζελένσκι-Συναντήθηκε και με Μητσοτάκη
Ζητά από τον Σιζόπουλο εκλογές ο Ηλιοφώτου-«Η ΕΔΕΚ χρειάζεται οξυγόνο και αυτός που θα της το δώσει δεν είσαι εσύ»
ΠτΔ: Ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για για ενίσχυση μεταφοράς ουκρανικών σιτηρών
Στη Διεθνή Σύνοδο για την Ειρήνη στην Ουκρανία ο ΠτΔ
Για Κυπριακό και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Κόμπος-Γέντζια
Επαφές Ειρ. Χαραλαμπίδου στη Μάλτα για θέματα καταπολέμησης διαφθοράς
Απαντά στις επικρίσεις για τα κλιματιστικά η Αννίτα-«Πρόβλημα της προηγούμενης Κυβέρνησης»
Στην κορυφή της λίστας του Politico με τους kookiest ευρωβουλευτές ο Φειδίας Παναγιώτου
Απαντά στα περί ολιγωρίας αρμοδίων στις πυρκαγιές ο ΠτΔ-Αποφάσεις την Τετάρτη για αποζημιώσεις