Πήγαν να της κάνουν έξωση, απειλούσε να πυρποληθεί και δάγκωσε αστυνομικό

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, ηλικίας 61 ετών, η οποία επιτέθηκε σε μέλος της Δύναμης, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε αίτημα από δικαστικό κλητήρα, όπως συνδράμει στην εφαρμογή δικαστικού διατάγματος ανάκτησης ακίνητης περιουσίας κατοικίας στη Λεμεσό, αφού η ένοικος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο δικαστικό διάταγμα και δεν αποχωρούσε από την κατοικία.

Παράλληλα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι η εν λόγω γυναίκα, 61 ετών, ισχυρίζεται ότι έχει περιλουστεί βενζίνη και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Έσπευσαν στο σημείο μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα, για σκοπούς πρόληψης και ετοιμότητας χειρισμού του επεισοδίου, η Αστυνομία κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας ανταποκρίθηκαν και αφίχθηκαν στο σημείο.

Κατά τις εξετάσεις που έγιναν από τα μέλη της Αστυνομίας, η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε τους εν λόγω ισχυρισμούς, αναφέροντας πως δεν περιλούστηκε με βενζίνη, ούτε είχε πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί με το δικαστικό διάταγμα, ενώ επιτέθηκε και εναντίον αστυνομικού, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για αυτόφωρα αδικήματα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παρεμπόδισης δικαστικού λειτουργού, ανυπακοής σε διάταγμα δικαστηρίου, και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει ενημερώσει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, για παροχή βοήθειας και εξεύρεση στέγης στην εν λόγω γυναίκα.

Αναμένεται αργότερα σήμερα, με το πέρας των Αστυνομικών εξετάσεων, η γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο που κυκλοφορεί με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κατέπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων και κατέληξε σε αυλή σπιτιού