Δεν στοιχειοθετείται απόπειρα φόνου για τον 44χρονο που επιτέθηκε στη σύζυγο του-Σε δίκη με άλλες κατηγορίες

Ανατροπή προέκυψε στην υπόθεση απόπειρας φόνου που είχε σημειωθεί στις 18 Μαΐου στη Λευκωσία, με θύμα 30χρονη και φερόμενο θύτη τον 44χρονο σύζυγό της, καθότι με την ολοκλήρωση των ερευνών από το ΤΑΕ Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της

Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη και αφότου εξέπνευσε το διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 44χρονου, τον οδήγησαν ενώπιον Δικαστηρίου, όπου καταχώρησαν σε βάρος του υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και επίθεσης σε βάρος της 30χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το Δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και ορίστηκε η πρώτη δικάσιμος για την υπόθεση. Ακολούθως, αναλόγως της εξέλιξης ενώπιον Δικαστηρίου, θα αποφασιστεί εάν θα κρατηθεί για περαιτέρω χρονικό διάστημα ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Την ίδια ώρα, η 30χρονη σύζυγός του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού τραυματίστηκε από πτώση της από μπαλκόνι, στην προσπάθεια της να γλυτώσει από τα χέρια του 44χρονου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της παρουσιάζει σταδιακά βελτίωση, ενώ έδωσε στις Αρχές και κατάθεση για όσα συνέβησαν πριν την πτώση της και πιθανότατα με βάση τα όσα τους ανέφερε να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας φόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.30 της 18ης Μαΐου, όταν η 30χρονη εντοπίστηκε τραυματισμένη, σε δρόμο της Λευκωσίας, μετά από πτώση της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της.

Μέλη του υποσταθμού Λήδρας μετέβησαν στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ η 30χρονη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως έφερε διάφορα κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ακολούθως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα πάντα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 30χρονη φέρεται να είχε αναφέρει προφορικά ότι κτυπήθηκε από τον 44χρονο σύζυγό της και στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι.

Οι Αρχές αφού εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της επίθεσης. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου που εξέδωσε την κράτησή του για οκτώ μέρες και στη συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Κινδυνεύουν δέντρα και πολυετείς καλλιέργειες να ξηραθούν λόγω του καύσωνα-Ανησυχία για νέες αυξήσεις
Περισσότεροι συνοδοί, ενιαία εκπαίδευση, επέκταση Προδημοτικής-Οι καινοτομίες ΥΠΑΝ για τη νέα χρονιά
Νέα ηχητικά στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-«Δεν πρόλαβα, έκαμε μ@@@κία ο υπεύθυνος»
Η κατάθεση δεσμοφύλακα και το ηχητικό που ενέπλεξαν κρατούμενους στην βόμβα-Στην εξίσωση μπήκε πληροφοριοδότης
Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην έξοδο της Μοσφιλωτής