Άστεγος το θύμα της επίθεσης στη Λεμεσό-Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Άστεγος φαίνεται να είναι το θύμα της επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με την Αστυνομία να καταζητεί για την υπόθεση έναν 44χρονο από τη Σλοβενία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξελίξεις των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες πίσω από το σοβαρό τραυματισμό του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα, καθώς και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται 44χρονος για επίθεση σε 55χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Σημειώνεται πως ο 55χρονος είχε εντοπιστεί σε δημόσιο χώρο τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα στοιχεία του 44χρονου που καταζητείται για την υπόθεση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 44χρονου, σχετικά διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 20 Μαΐου, 2024 στη Λεμεσό.

Ο PEDJA φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορούσε τον τραυματισμό προσώπου στη Λεμεσό κατά την πιο πάνω ημερομηνία, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

1Untitled-1.width-750

Δειτε Επισης

Κατήγγειλε επίθεση στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες για μαχαιρώματα δύο νεαρών