Καταζητείται 44χρονος για επίθεση σε 55χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Τα ίχνη 44χρονου από τη Σλοβενία, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε 55χρονο, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο με υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αναζητεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική αστυνομική ενημέρωση, στις 20 Μαΐου λήφθηκε πληροφορία, ότι παραλήφθηκε τραυματισμένο πρόσωπο στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Ο άνδρας έφερε κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι φέρει και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με τα σημάδια να δείχνουν ότι δέχθηκε επίθεση.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 55χρονο. Στην εξέλιξη των ερευνών για διαλεύκανση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του LEMPAR PEDJA, 44 ετών, από τη Σλοβενία, με την Αστυνομία να ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 44χρονου, σχετικά διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 20 Μαΐου, 2024 στη Λεμεσό.

Ο PEDJA φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορούσε τον τραυματισμό προσώπου στη Λεμεσό κατά την πιο πάνω ημερομηνία, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

1Untitled-1.width-750

Δειτε Επισης

Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην έξοδο της Μοσφιλωτής
Ικανοποίηση Υπουργείου Δικαιοσύνης για την έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
Ένα βρέφος δώδεκα μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Ελλάδα
Ομόφωνη απόφαση Εφετείου επιτρέπει αντέφεση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας