Καταζητείται 44χρονος για επίθεση σε 55χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Τα ίχνη 44χρονου από τη Σλοβενία, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε 55χρονο, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο με υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αναζητεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική αστυνομική ενημέρωση, στις 20 Μαΐου λήφθηκε πληροφορία, ότι παραλήφθηκε τραυματισμένο πρόσωπο στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Ο άνδρας έφερε κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι φέρει και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με τα σημάδια να δείχνουν ότι δέχθηκε επίθεση.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 55χρονο. Στην εξέλιξη των ερευνών για διαλεύκανση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του LEMPAR PEDJA, 44 ετών, από τη Σλοβενία, με την Αστυνομία να ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 44χρονου, σχετικά διερευνώμενη υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 20 Μαΐου, 2024 στη Λεμεσό.

Ο PEDJA φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορούσε τον τραυματισμό προσώπου στη Λεμεσό κατά την πιο πάνω ημερομηνία, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

1Untitled-1.width-750

Δειτε Επισης

Αυτός αναζητείται για την κλοπή οχήματος μαζί με τις δύο ανήλικες στη Λάρνακα (pic)
Φόρτωναν κιβώτια με λαθραία τσιγάρα σε σκάφος στη Λάρνακα-Πέντε συλλήψεις, εντοπίστηκε και κοκαΐνη
Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε νεαρούς για λαθροθηρία στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Καταστράφηκε ολοσχερώς υπνοδωμάτιο, απουσίαζε η ιδιοκτήτρια
Χειροπέδες σε 37χρονη που έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από οικία
Έτος γυναίκας το 2025 για την ΕΦ-Ο απολογισμός του Αρχηγού και οι προτεραιότητες για το νέο έτος
Διαφωνίες για την ανανέωση των δικαστικών αποφάσεων για οφειλές-«Από 800 λίρες το ποσό φθάνει στις €30.000»
Επιχείρηση της Αστυνομίας για παράνομους αλλοδαπούς-Εντόπισαν 3 πρόσωπα
Ανήλικες έκλεψαν όχημα και έκοβαν βόλτες στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, καταζητείται τρίτος
Πυκνή τροχαία κίνηση τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας