Απαντά σε Εισαγγελέα η μητέρα του Θανάση-«Φαίνεται δεν γνωρίζεις τον εξευτελισμό που δεχτήκαμε από την εκπρόσωπο σου»

Στην αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη, πως δεν θεωρεί ότι η Νομική Υπηρεσία, έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό επί των ημερών του, απάντησε με δεικτικό τρόπο, η μητέρα του Θανάση Νικολάου σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ανδριάνα Νικολάου, έκανε λόγο για μαρτύριο και εξευτελισμό που δέχθηκε η οικογένεια του Θανάση Νικολάου κατά την τελευταία Θανατική Ανάκριση, από την εκπρόσωπο της Εισαγγελίας, η οποία υπενθυμίζεται μεταξύ άλλων, πως πρότεινε στη θανατική ανακρίτρια, να αφήσει ανοικτό, το πόρισμα της και να μην καταλήξει στα αίτια θανάτου του άτυχου Εθνοφρουρού.

Η Ανδριάνα Νικολάου, προχωρώντας και ένα βήμα παρακάτω, άσκησε κριτική στον Γιώργο Σαββίδη, υποδεικνύοντας του πως, «αλλά μάς υποσχέθηκες δημοσίως, ότι θα ήσασταν δίπλα μας και θα βοηθούσατε να φανεί η Αλήθεια, και αλλιώς μάς έκανε η εκπρόσωπος σου στο δικαστήριο, που μάς κουβάλησε τον εμπλεκόμενο, δήθεν "σαν ενδιαφερόμενο μέρος", και στο τέλος δεν ήθελε να γραφτεί η αιτία θανάτου στο πόρισμα», εννοώντας τον Πανίκκο Σταυριανό, τον οποίο μάλιστα η Εισαγγελία κάλεσε ως μάρτυρα, ωστόσο αυτό δεν έγινε τελικά δεκτό από τη θανατική ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του ο Γενικός Εισαγγελέας εξερχόμενος από το Ανώτατο Δικαστήριο, για την πρώτη ημέρα της εξέτασης της αίτησης παύσης του Γενικού Ελεγκτή, που κατέθεσε, δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι, από τη μέρα που ανέλαβε, η Νομική Υπηρεσία «έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό» στην υπόθεση Θανάση Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπεραμύνεται των χειρισμών του για Θανάση ο Σαββίδης-«Δεν θεωρώ ότι η ΝΥ έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό»

Αυτούσια η ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου

«Μά, κύριε Γενικέ, με όλο τον σεβασμό αλλά, φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις το μαρτύριο και τον εξευτελισμό που δεχτήκαμε, στην τελευταία θανατική ανάκριση, από την εκπρόσωπο σου, Ξενοφώντος, και μάς λες τώρα ότι, δεν θεωρείς ότι η Ν.Υ. έχει κάνει κάτι που δεν ήταν σωστό;

Άλλα μάς υποσχέθηκες δημοσίως, ότι θα ήσασταν δίπλα μας και θα βοηθούσατε να φανεί η Αλήθεια, και άλλως πως, μάς έκανε η εκπρόσωπος σου στο δικαστήριο, που μάς κουβάλησε τον εμπλεκόμενο, δήθεν "σαν ενδιαφερόμενο μέρος", και στο τέλος δεν ήθελε να γραφτεί η αιτία θανάτου στο πόρισμα!

Ήταν αυτή η βοήθεια σας; Να συνεχίσει να μείνει το εξόφθαλμο έγκλημα, ο μαρτυρικός θάνατος του παιδιού μου, στο σκοτάδι; Ξέχασες ότι για 19 ολόκληρα χρόνια η Ν.Υ. είχε το όνομα του παιδιού μου σπιλωμένο με το στίγμα της αυτοχειρίας και επέμενε η υπάλληλος σου με πείσμα να συνεχίσει; Λίγος σεβασμός στην Μνήμη του και στον τιτάνιο αγώνα μας, δεν βλάπτει!!!», έγραψε η Ανδριάνα Νικολάου

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές