Καταγγέλλει επίθεση από συγγενή και στέλεχος του επιτελείου Νικολαΐδη ο Αρμεύτης-«Αυτές είναι οι καθαρές δουλείες;»

Ούτε η πρώτη, αλλά ούτε η τελευταία φορά, θα είναι, όπως εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος, που οι δύο εκ των τριών υποψηφίων για τη δημαρχία της Λεμεσού, ανταλλάζουν καταγγελίες, για συμπεριφορές. Αυτή τη φορά, ο κ. Αρμεύτης, με ανάρτηση του καταγγέλλει επίθεση από στέλεχος του επιτελείου Νικολαΐδη και στενό συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου Λεμεσού, την ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων.

Σε ανάρτηση του ο κ. Αρμεύτης αναφέρει πως, «μια βδομάδα πέρασε από το θλιβερό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια υποβολής των υποψηφιοτήτων, όταν στέλεχος του επιτελείου του κ. Νικολαΐδη και στενό συγγενικό του πρόσωπο, μου επιτέθηκε φραστικά εκστομίζοντας διάφορες απειλές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έχτισαν αντιπαράθεση με αφορμή πολυκατοικία με παρανομίες Αρμεύτης- Νικολαΐδη

Ο λόγος της επίθεσης, συνεχίζει ο κ. Αρμεύτης, «όπως μάθαμε, ήταν η αναφορά μου σε πρόσφατο debate περί σύγκρουσης συμφέροντος του κ. Νικολαΐδη όταν συναντούσε Σαουδάραβα επενδυτή στο γραφείο του, στην παρουσία του αρχιτέκτονα γαμπρού του και κτηματομεσίτη υπαλλήλου του Δήμου χωρίς τη συμμετοχή υπηρεσιακών, ως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις».

«Ανέμενα», προσθέτει, «από τον κ. Νικολαΐδη, να καταδικάσει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια, να αναλάβει την ευθύνη και να απολογηθεί. Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν έγινε».

Ο Γιάννης Αρμέυτης, εκφράζει τη θλίψη, για το ντροπιαστικό, όπως το χαρακτηρίζει συμβάν, «μα πολύ περισσότερο για τη συγκάλυψη των προπηλακισμών από πλευράς του νυν Δημάρχου. Αυτές είναι άραγε οι “καθαρές δουλειές” που επικαλείται ο κ. Νικολαΐδης; “Καθαρίζουμε” με τραμπουκισμούς την όποια κριτική μας ασκείται;», διερωτάται.

«Εμείς, φίλες και φίλοι, θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ευπρέπεια. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε την αλλαγή στην πόλη μας«, καταλήγει ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ Νικολαΐδη και Αρμεύτη στη Λεμεσό-Κατηγορίες για fake news και λάσπη

Δειτε Επισης

Ανοίγει τα χαρτιά του για συνταξιοδοτικό, συλλογικές συμβάσεις και ωράριο καταστημάτων ο Παναγιώτου
Ξεκινά την… ανάβαση στο βουνό προβλημάτων της ΕΔΕΚ ο Αναστασίου-Με ομάδα θα προσεγγίσει τους αποστασιοποιημένους
Η συγνώμη της Ερευνητικής που προαναγγέλλει ευθύνες για ΤΑΚΑΤΑ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πορίσματος
Προσπάθειες για ψήγματα προόδου στο Κυπριακό, εν μέσω σκλήρυνσης της τουρκικής ρητορικής
Στην Κωνσταντινούπολη αντί στην Άγκυρα βρέθηκαν Ολγκίν-Φιντάν (pic)
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Επιμονή Τατάρ με τη πρότασή του για τα οδοφράγματα-Δεν δείχνει καμία πρόθεση για συμφωνία
Σύσταση κοινής επιτροπής για τις περιουσίες προτείνει ο Όζερσαϊ
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά
Καίει Γιαννάκη το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-«Δεν έλαβε ποτέ πτυχίο, παρακολούθησε κάποια μαθήματα»