Επεφύλαξε την απόφαση του για τον 82χρονο παππού το Εφετείο-Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Επεφύλαξε την απόφαση του το Εφετείο αναφορικά με την έφεση που κατατέθηκε από την πλευρά του 82χρονου παππού, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 2,5χρόνια φυλάκιση καθώς πυροβόλησε διαρρήκτη ο οποίος μπήκε στη περιουσία του για να κλέψει.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ενώπιον του Εφετείου, η συνήγορος υπεράσπισης, Μαρία Νεοφύτου, η οποία απέστειλε ήδη το διάγραμμα αγόρευσης, σημείωσε ότι υιοθέτει όλα όσα αναγράφονται στο διάγραμμα, ενώ παρέδωσε στην Έδρα του εφετείου και έγγραφα, τα οποία πιστοποιούν επιδείνωση της υγείας του παππού Χρύσανθου, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στο έγγραφο που παραδόθηκε καταγράφονται επίσης, οι οδηγίες των γιατρών για περεταίρω παρακολούθηση, ενώ όπως επεσήμανε η συνήγορος υπεράσπισης, στον παππού τοποθετήθηκε ειδικό μηχάνημα το οποίο παρακολουθεί την καρδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξανά στο Νοσοκομείο ο 82χρονος παππούς-Ένιωσε αδιαθεσία, παραμένει υπό ιατρική επίβλεψη

Το Εφετείο, επιπρόσθετα, ζήτησε τον λόγο που ο 82χρονος κρατείται στην ΑΔΕ Λεμεσού και όχι και στις Κεντρικές Φυλακές, με την συνήγορο υπεράσπισης αφού ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν απόφαση της πλευράς του παππού η παραμονή στα κρατητήρια Λεμεσού, εξήγησε τους λόγους που είναι καλύτερη η παραμονή στη Λεμεσό, παρά στις Κεντρικές Φυλακές. Οι λόγοι άπτονται των προβλημάτων υγείας και της ανάγκης για συνεχή παρακολούθηση του παππού, για να προσθέσει πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να βρίσκεται στη Λεμεσό, λόγω της εγγύτητας με τους γιατρούς που παρακολουθούν συστηματικά την πορεία της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή

Επιπρόσθετα, η συνήγορος αναφέρθηκε ξανά στα γεγονότα της υπόθεσης, λέγοντας ότι όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και σημείωσε εκ νέου την άμεση παραδοχή του πελάτη της και την συνεργασία του με τις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από θύμα θύτης ο 82χρονος παππούς που πυροβόλησε τον κλέφτη-Το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρώτη διαδικασία ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστικού σώματος, εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας, παρουσιάστηκε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος σημείωσε ότι η Νομική Υπηρεσία δεν θα φέρει ένσταση για την αναστολή της ποινής, λόγω των συνθηκών και των προβλημάτων υγείας του 82χρονου.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε φαράγγι στο Πακιστάν
Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)
Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν-Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει
«Μπλόκο» στο εμπόριο με το Ισραήλ βάζει η Τουρκία μέχρι να εξασφαλιστεί μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Βραζιλία-Έφτασαν τους 29 και άλλοι 60 αγνοούνται
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Φαίδωνος: Σύντομα ολοκληρώνονται οι έξυπνες στάσεις επιβίβασης
«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου
Συνεχίζεται η παράδοση με τη συνάντηση Επιταφίων στην Πάφο
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου