Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν ναρκωτικά-Χειροπέδες σε 54χρονη και 19χρονο

Δύο πρόσωπα, νεαρός ηλικίας 19 ετών και γυναίκα 54 χρόνων, συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό δύο κιλών και 623 γραμμαρίων κοκαΐνης και δύο κιλών και 733 γραμμαρίων κάνναβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου, 6 Απριλίου, μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), ανέκοψαν σε περιοχή της πόλης, για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγούσε 19χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο «μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα».

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος «διεξήχθη έρευνα στην οικία του, παρουσία της 54χρονης, κατά την οποία, εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους δύο κιλών και 623 γραμμαρίων κοκαΐνης, ποσότητα κάνναβης βάρους δύο κιλών και 733 γραμμαρίων κάνναβης καθώς και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας».

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια
Καταγράφηκαν νέες ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Έγιναν πέντε χιλιάδες αλλαγές αερόσακων σε δύο εβδομάδες
Έτοιμη η ΕΦ για τη στράτευση γυναικών-Ενημέρωσε τη Βουλή για τις λεπτομέρειες ο Πάλμας
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών
Παραιτήθηκε πυροβολώντας ο σύμβουλος του ΠτΔ Σκαλιάς-«Δεν μου πάει να επιτελώ τον ρόλο της γλάστρας»
Χαρτσιώτης: Ισχύει η νομοθεσία που απαγορεύει άναμμα φωτιάς και κατ’ επέκταση, λαμπρατζιάς
Επιβεβαιώνεται η παρουσία της Ε.Ε στη Γενεύη-Δεν ανακοινώθηκε το όνομα