Στο σκοτάδι οι έρευνες για την γκανγκστερική ληστεία σε πάρτι Ρώσων-Σφίγγα οι θαμώνες

Mπορεί να έχει περάσει ένας και πλέον μήνας από την γκαγκστερική ληστεία σε εστιατόριο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, στη Λεμεσό, όπου οι δράστες έδεσαν και χτύπησαν πρόσωπα που βρίσκονταν στο εστιατόριο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι. Κι αυτό διότι δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε στοιχείο ή ίχνος που να δίνει κατεύθυνση ως προς το ποιοι ήταν οι δράστες της ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περιμένουν τις επιστημονικές εξετάσεις για τη γκανγκστερική ληστεία-Κατέθεσαν οι μισοί από τους θαμώνες

Όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή στον REPORTER, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, όμως τα όσα έχουν ενώπιόν τους, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ικανά, για να τους οδηγήσουν είτε σε σύλληψη, είτε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης οποιουδήποτε προσώπου.

Την ίδια ώρα, οι θαμώνες του εστιατορίου, παρά τις πληροφορίες που έφθασαν στις Αρχές ότι ενδεχομένως να επιδίδονταν σε κυβεία την ώρα που οι ληστές εισέβαλαν στο χώρο, παρότι πέρασαν από εξαντλητικές ανακρίσεις, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, δεν παραδέχθηκαν οτιδήποτε. Μάλιστα η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε που να παραπέμπει σε τζόγο και ως εκ τούτου κι αυτό αναμένεται να παραμείνει ένα άλυτο μυστήριο.

Τα θύματα είναι πρόσωπα από τη Ρωσία, με οικονομική ευχέρεια, τα οποία ενδεχομένως να έχασαν κατά την ληστεία ποσά που για τους ίδιους να είναι αμελητέα και η υποψία ότι ενδεχομένως επιδίδονταν σε κυβεία να ήταν αυτή που τους ώθησε στο να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους στις Αρχές, όπως υπέδειξε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έφεραν κουκούλες και κρατώντας όπλα εισήλθαν στο υποστατικό, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, εντός του οποίου βρίσκονταν περίπου τριάντα πρόσωπα από τη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν μαρτυρία οι Αρχές για τη γκανγκστερική ληστεία-Πληροφορίες για τζόγο στο πάρτι

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα ανάγκασαν τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο έδαφος, τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεμάτια καλωδίων και έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα.

Από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάρτι κλάπηκαν τσάντες, κλειδιά, κινητά, ρολόγια και πορτοφόλια και ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Δύο από τους θαμώνες στην προσπάθεια τους να αντισταθούν τραυματίστηκαν στο πρόσωπο από τους δράστες.

Επίσης, σε κοντινό σημείο από το υποστατικό βρέθηκε μια τσάντα με κλαπείσα περιουσία, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων, τα οποιά στη συνέχεια παραλήφθηκαν ως τεκμήρια και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που θα αποκαλύψει τους ληστές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Πού στρέφονται οι έρευνες για την γκανγκστερική ληστεία-Στο μικροσκόπιο τα κινητά των θαμώνων

Δειτε Επισης

Εμφύλια πυρά Ορφανίδη κατά Αρμεύτη-Κάνει λόγο για προσβλητική δήλωση, ζητά απολογία
Καμπανάκι από τους ειδικούς στις ευάλωτες ομάδες για σκόνη-Αύξηση περιστατικών στα ιατρεία
Απλοποιούνται τα κριτήρια για επανεγκατάσταση-Η απόφαση του Υπουργικού, όσα αλλάζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου-Αναφορές για πολλούς τραυματίες
Το πανόραμα των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Οι υποψήφιοι για ΕΟΑ, δήμους και αντιδημαρχίες
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου-Ζητά τη διερεύνηση για άσκηση έφεσης στην απόφαση για το Μάτι
Παρέμβαση Αβέρωφ για κουρεμένους-Άμεση καταβολή 11 χιλιάδων αντί οκτώ στους δικαιούχους
Στην παρουσία της Ούρσουλας η εκδήλωση για τα 20χρονα από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Έφεση για τις ποινές χάδι και τις αθωώσεις ετοιμάζουν συγγενείς θυμάτων-Ο κίνδυνος της παραγραφής