Ψάχνουν μαρτυρία οι Αρχές για τη γκανγκστερική ληστεία-Πληροφορίες για τζόγο στο πάρτι

Με εντατικούς ρυθμούς διεξάγονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την πρωτοφανή ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε απομακρυσμένο παραλιακό υποστατικό, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, πως τη δεδομένη στιγμή στο εν λόγω υποστατικό διεξαγόταν τουρνουά τζόγου.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέου, «ναι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι τη δεδομένη στιγμή υπήρχε κάποιος τζόγος στο συγκεκριμένο υποστατικό. Είναι πληροφορίες και διερευνώνται. Η ουσία της υπόθεσης είναι η ληστεία και ο τρόπος που διαπράχθηκε το συγκεκριμένο αδίκημα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, οι Αρχές επικεντρώνονται στον εντοπισμό των δραστών και να εξακριβωθεί το τι ακριβώς έχει κλαπεί, είτε σε χρήματα, είτε και σε περιουσία.

2_BAC8Gie.width-800

«Υπάρχουν κάποια από τα πρόσωπα, τα οποία δεν εντοπίστηκαν στο σημείο γιατί είχαν φύγει λόγω και του σοκ που είχαν υποστεί. Αναμένεται να ληφθεί και από αυτούς κατάθεση για να μπορέσουμε να έχουμε οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία που μπορεί να βοηθήσει στο ανακριτικό έργο και από την άλλη να διαπιστωθεί τι έχει κλαπεί».

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα κίνητρα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ανακρίνονται πρόσωπα και είμαστε στο στάδιο εντοπισμού μαρτυρίας».

Οι πληροφορίες που έχουν οι Αρχές είναι πως το εν λόγω υποστατικό σταμάτησε τη λειτουργεία του ως εστιατόριο το 2018 και έκτοτε αγοράστηκε από το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο είναι ιδιοκτήτης.

3_GpApMhA.width-800

Συνεπώς, αναμένεται να διερευνηθεί για ποιο λόγο λειτουργούσε το συγκεκριμένο υποστατικό αλλά και ποια πρόσωπα το επισκέπτονταν.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έφεραν κουκούλες και κρατώντας όπλα εισήλθαν στο υποστατικό, εντός του οποίου βρίσκονταν περίπου 30 πρόσωπα από τη Ρωσία.

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα ανάγκασαν τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο έδαφος, τους έδεσαν τα χέρια με πλαστικά δεμάτια καλωδίων και έριξαν πυροβόλησαν στον αέρα.

Από τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο πάρτι κλάπηκαν τσάντες, κλειδιά, κινητά, ρολόγια και πορτοφόλια και ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Δύο από τους θαμώνες στην προσπάθεια τους να αντισταθούν τραυματίστηκαν στο πρόσωπο από τους δράστες.

Επίσης, σε κοντινό σημείο από το υποστατικό βρέθηκε μια τσάντα με κλαπείσα περιουσία, κινητά τηλέφωνα και κλειδιά αυτοκινήτων.

1_OaXsotJ.width-800

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες