Στο αρχείο η καταγγελία Ατταλίδου για την αισχρή ανάρτηση-Κατέληξαν πως δεν στοιχειοθετείται υπόθεση

Στο αρχείο καταλήγει τελικά η καταγγελία της βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου, για την επίθεση που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα «Χ», από το ψεύτικο προφίλ με την επωνυμία «Amfitrinity», το οποίο τις είχε γράψει πως, «νομίζω ότι πρέπει να σε βιάσουν κάνα δυο μουσουλμάνοι να συνέλθεις… Τι; Ζεις σε προστατευμένη περιοχή και δεν φτάνουν μέχρι εκεί; Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και σε ποια τρύπα να μπείτε».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις μήνες μετά την καταγγελία της κ. Ατταλίδου και αφού ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών, ο φάκελος παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία, η οποία τον επέστρεψε πριν από κάποιες μέρες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με οδηγίες για αρχειοθέτηση, αφού όπως ενημέρωσε, με βάση το μαρτυρικό υλικό δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αδικήματα σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου.

Αιτία για την αρχειοθέτηση του φακέλου, όπως ανέφερε η ίδια αρμόδια πηγή, αποτελεί το γεγονός ότι με βάση το νόμο δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αδικήματα που αφορούν εξύβριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι καταγγελίες της ανεξάρτητης βουλεύτριας μπαίνουν στα συρτάρια, ενώ όπως φαίνεται δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί και να δώσει κατάθεση ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλεύτρια και συμπρόεδρος του κόμματος Volt γίνεται στόχος υβριστικών, αισχρών και προσβλητικών σχολίων, αφού το ίδιο συνέβη και προ μερικών μηνών, χωρίς ωστόσο η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Την προηγούμενη φορά, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, σχολίασε για την κ. Ατταλίδου πως «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφθασαν ποτέ». Τελικά, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν οδήγησε πουθενά, με την Αλεξάνδρα Ατταλίδου να κάνει νύξη επ’ αυτού στον Γενικό Εισαγγελέα, με αφορμή την νέα ανάρτηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν είδατε ποτέ ρητορική μίσους και στοχοποίησή μου και βάλατε τον φάκελο στο συρτάρι, πείτε μας και την άποψή σας για αυτήν την ανάρτηση. Είναι απειλή; Εμπίπτει στη ρητορική μίσους;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Έδωσε κατάθεση η Ατταλίδου για την αισχρή ανάρτηση-Έρευνες από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Δειτε Επισης

Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Στο Κάιρο οι διαμεσολαβητές της Χαμάς-«Αν συνεχιστεί η επίθεση του Ισραήλ δεν θα υπάρξει συμφωνία»
Τύπος ισχυρίζεται ότι τρώει κάθε μέρα πίτσα τα τελευταία έξι χρόνια-«Νιώθω υγιής»
Λευκός Οίκος: Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιτευχθεί μια τελική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα
Η φύση έχει τις λύσεις-Ουρακοτάγκος θεράπευσε τραύμα φτιάχνοντας αλοιφή με ιαματικό φυτό
«Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί»-Προειδοποιεί ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ
Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο
Μήνυμα Νετανιάχου για την επιχείρηση στη Ράφα-«Θα συνεχίσουμε μέχρι την απόλυτη νίκη»