Έδωσε κατάθεση η Ατταλίδου για την αισχρή ανάρτηση-Έρευνες από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Κατάθεση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την χυδαία και προσβλητική ανάρτηση εναντίον της, έδωσε η ανεξάρτητη βουλεύτρια Αλεξάνδρα Ατταλίδου, επισημοποιώντας την καταγγελία που έκανε δημόσια την Τετάρτη μέσω των Mέσων Kοινωνικής Δικτύωσης, στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος με τη σειρά του διαβίβασε την καταγγελία στον Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου για διερεύνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Νέες απειλές κατά Ατταλίδου διερευνά η Αστυνομία-«Πρέπει να σε βιάσουν κάνα δυο μουσουλμάνοι»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχαν συνάντηση στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης με την κ. Ατταλίδου, ώστε να της λάβουν κατάθεση, για όσα είχε δημοσίως καταγγείλει προηγουμένως, ώστε να προχωρήσουν στην διερεύνηση του περιστατικού.

Ουσιαστικά, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την επίσημη καταγγελία της κ. Ατταλίδου, θα επιχειρήσει να εντοπίσει το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ με την επωνυμία «AMFITRINITY» και το οποίο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη βουλεύτρια, «νομίζω ότι πρέπει να σε βιάσουν κάνα δυο μουσουλμάνοι να συνέλθεις… Τι; Ζεις σε προστατευμένη περιοχή και δεν φτάνουν μέχρι εκεί; Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και σε ποια τρύπα να μπείτε».

Εάν και εφόσον καταφέρουν να εντοπίσουν το εν λόγο πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ενός ψεύτικου προφίλ, τότε θα προχωρήσουν με τις δέουσες ενέργειες, σε συνεργασία πάντα με τον Γενικό Εισαγγελέα, αφού ως είθιστε αναμένεται να ζητήσουν οδηγίες πριν προχωρήσουν σε ποινική δίωξή του, όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή.

Σημειώνεται πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλεύτρια και συμπρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος Volt γίνεται στόχος υβριστικών, αισχρών και προσβλητικών σχολίων, αφού το ίδιο συνέβη και προ μερικών μηνών, χωρίς ωστόσο η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Την προηγούμενη φορά, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, σχολίασε για την κ. Ατταλίδου πως «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφθασαν ποτέ». Τελικά, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν οδήγησε πουθενά, με την Αλεξάνδρα Ατταλίδου να κάνει νύξη επ’ αυτού στον Γενικό Εισαγγελέα, με αφορμή την νέα ανάρτηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν είδατε ποτέ ρητορική μίσους και στοχοποίησή μου και βάλατε τον φάκελο στο συρτάρι, πείτε μας και την άποψή σας για αυτήν την ανάρτηση. Είναι απειλή; Εμπίπτει στη ρητορική μίσους;».

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι