Πυρομανής ο δεσμοφύλακας που συνελήφθη για εμπρησμό-Πιθανή εμπλοκή του σε άλλες δεκαπέντε υποθέσεις

Σε ομολογία προέβη ο δεσμοφύλακας που συνελήφθη μετά τον εμπρησμό οχήματος στον Στρόβολο, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ενεργούσε κατόπιν οδηγιών, αλλά πρόκειται για πυρομανή, όπως αναφέρθηκε από πλευράς Αστυνομίας.

Μετά τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα όχημα, για τον οποίο οι ιδιοκτήτες δήλωσαν άγνοια, μέλη της Αστυνομίας είχαν εντοπίσει στην περιοχή ύποπτο όχημα. Μετά από ανακοπή για έλεγχο, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων κουκούλα και μπιτόνι με ίχνη βενζίνης και ως εκ τούτου φόρεσε χειροπέδες ως ύποπτος.

Ο 47χρονος δεσμοφύλακας, δεν άργησε να ομολογήσει πως επρόκειτο για τον δράστη του εμπρηστή, ενώ φαίνεται να είναι το ίδιο πρόσωπο, που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, αποπειράθηκε να θέσει φωτιά σε παιδική χαρά.

Περαιτέρω, διερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες περίπου δεκαπέντε υποθέσεις εμπρησμών, οι οποίοι διαπράχθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο τον τελευταίο χρόνο και που οι στόχοι είχαν δηλώσει στην Αστυνομίας πως δεν έχουν διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ο δεσμοφύλακας, που φαίνεται να χτυπούσε κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Στροβόλου, όπου διαμένει και ο ίδιος, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για.. DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές
Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου