Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών

Έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Θέκλας σε σχέση με τη σορό που εντοπίστηκε χθες από πολίτη, διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς, σε μια προσπάθεια να περισυλλεχθεί πλήρως το πτώμα, αφού όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Αρχές, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το πτώμα  βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν ολόκληρο (από τη μέση και κάτω).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»

Παρά τις μέχρι τώρα προσπάθειες, δυστυχώς οι έρευνες δεν καρποφόρησαν, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις της, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει οτιδήποτε θα τους βοηθήσει στις έρευνες τους.

Οι Αρχές, εικάζουν ότι πιθανόν το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από τη νεκροτομή επί της σορού, ενώ παράλληλα οι ενδείξεις στρέφουν τις έρευνες και προς την πιθανότητα το θύμα να ήταν πρόσωπο που επέβαινε σε βάρκα με μετανάστες που επιχείρησε να φθάσει στην Κύπρο.

Μάλιστα, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται δύο περιπτώσεις βαρκών, μία εκ των οποίων είχε βυθιστεί πριν από κάποιους μήνες και ακολούθως πτώματα ξεβράζονταν στη θάλασσα, ως επίσης και ακόμη μία στην οποία επέβαινε το εξάχρονο αγοράκι που πέθανε και ρίχθηκε στη θάλασσα, από την οποία αγνοούνταν άλλα τρία πρόσωπα.

Όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή στον REPORTER, οι Αρχές θα αναμένουν την νεκροτομή επί της σορού πριν καταλήξουν σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, ωστόσο ξεκαθάρισαν ότι ακόμα κι αν διαπιστωθεί ο τρόπος θανάτου, η ταυτοποίηση της σορού θεωρείται δύσκολη, λόγω του γεγονότος ότι πρέπει να εντοπιστούν συγγενικά πρόσωπα, για να γίνει εξέταση DNA.

Με δεδομένο ότι δεν έχει εντοπιστεί το πάνω μέρος του σώματος, αυτόματα ο κύκλος ερευνών για εξακρίβωση στοιχειών που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος μεγαλώνει και γίνεται ακόμα δυσκολότερη η ταυτοποίησή του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, χθες, γύρω στις 14:00, λήφθηκε πληροφορία στις Αρχές, για ανεύρεση ανθρώπινου πτώματος σε περιοχή της Σωτήρας.

Συγκεκριμένα, πολίτης ο οποίος μετέβη για ψάρεμα σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αγίας Θέκλας, εντόπισε ανθρώπινο πτώμα. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα

Δειτε Επισης

Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
BINTEO: Η στιγμή της εκτόξευσης του διαστημοπλοίου Chang’e-6 στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού
Στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA, εντείνονται οι πιέσεις για εκεχειρία στη Γάζα
Νέος σάλος με την πιθανή αντιπρόεδρο του Τραμπ-Δηλώνει πως έχει συναντήσει τον… Κιμ Γιονγκ Ουν
Μάχη για τη συνέχιση των ταυρομαχιών στην Ισπανία-Η κυβέρνηση τάσσεται κατά και η αντιπολίτευση αντιδρά
Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat