Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη Σωτήρα

Πτώμα σε αποσύνθεση εντοπίστηκε στη Σωτήρα, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:00 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ανεύρεση ανθρώπινου πτώματος σε περιοχή της Σωτήρας.

Το ανθρώπινο πτώμα εντόπισε πολίτης σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το πτώμα  βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ δεν ήταν ολόκληρο (από τη μέση και κάτω).

Το πτώμα περισυνελέχθηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται σε χρόνο που θα οριστεί από τους ιατροδικαστές, η νενομισμένη νεκροτομή.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το παιδί 22 μηνών στη Λεμεσό-«Η μητέρα το έβαλε στο μπάνιο με ζεστό νερό»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό