Ψάχνουν τον μεταφορέα και τους παραλήπτες των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΥΚΑΝ, σε σχέση με την ποσότητα ναρκωτικών που εντόπισε χθες βράδυ σε ντουλάπι δεσμοφυλάκων στις Κεντρικές Φυλακές, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν από μέλος του προσωπικού ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Τα ναρκωτικά, ποσότητας 125 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε ντουλάπι του Φρουραρχείου που χρησιμοποιείται από δεσμοφύλακες, ωστόσο άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο χρόνος που μεταφέρθηκαν εντός των φυλακών και κάτω από ποιες συνθήκες. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το ντουλάπι ανήκει σε μέλος που δεν υπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια στις Φυλακές.

Ως εκ τούτου, άγνωστος είναι ο χρόνος που μεταφέρθηκαν εντός των Φυλακών, χωρίς όμως να αποκαλείται να μεταφέρθηκαν πρόσφατα, αφού πληροφορίες από το Σωφρονιστικό Ίδρυμα αναφέρουν πως χρησιμοποιείτο και από άλλα μέλη.

Την ίδια ώρα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το ντουλάπι με τα ναρκωτικά βρίσκεται στο Φρουραρχείο, στο οποίο υπηρετεί συγκεκριμένος αριθμός δεσμοφυλάκων, ενώ θεωρείται δεδομένο πως οι παράνομες ουσίες προορίζονταν για κρατούμενους. Σημειώνεται, πως έξω από τον συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο επίσης υπάρχουν και άλλα ντουλαπάκια που χρησιμοποιούνται από δεσμοφύλακες, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυλακών, διευκρινίζει ότι, μετά από έρευνα που διενήργησε, εντόπισε σε ντουλάπι το οποίο χρησιμοποιείται από δεσμοφύλακες συσκευασία η οποία περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία, απέκλεισε τον χώρο και ενημέρωσε την ΥΚΑΝ αμέσως για τις δικές της ενέργειες.

«Η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε σε ντουλάπι το οποίο χρησιμοποιείται από δεσμοφύλακες συσκευασία η οποία περιείχε πιθανόν ναρκωτική ουσία. Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε και ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ για τις δικές της ενέργειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, προστίθεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τον μεταφορέα και τους παραλήπτες των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο Φρουραρχείο των Κεντρικών

Δειτε Επισης

Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις
Επαφές Χαρτσιώτη στην Αθήνα, μνημόνιο συνεργασίας με Ελλάδα για ισότητα και έμφυλη βία
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές
Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα για τη συμπλοκή στον Αστρομερίτη
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για υποθέσεις ναρκωτικών