Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για το ξύλο Ντε Λούκας σε Πέρετζ-Το μπαλάκι για αποφάσεις στον Εισαγγελέα

Στον Γενικό Εισαγγελέα βρίσκεται πλέον το μπαλάκι για την υπόθεση επίθεσης από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ντε Λούκας, κατά του ποδοσφαιριστη του Απόλλωνα Έλιελ Πέρετζ, αλλά παράλληλα και η καταγγελία του πρώτου για ρατσιστική συμπεριφορά από τον δεύτερο, στον αγώνα των δύο ομάδων για το κύπελλο, που διεξήχθη τον περασμένο Φεβρουάριο στο στάδιο Αλφαμέγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Απολογήθηκε στον Πέρετζ ο Ντε Λούκας-«Θόλωσε το μυαλό μου, δέχθηκα προσβολές ρατσιστικής φύσης»

Οι ανακριτικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, έχουν ολοκληρώσει πλήρως τις έρευνες και τις εξετάσεις τους για την υπόθεση και είναι θέμα ημερών να σταλεί ο φάκελος της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να μελετηθεί και να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις από τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη.

Οι Αρχές πάντως κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ως προς το τι εντοπίστηκε από τις έρευνες και ποιες είναι οι εισηγήσεις τους επί των όσων καταγράφουν στην έκθεσή τους, καθότι για το θέμα, τον τελικό λόγο έχει η Νομική Υπηρεσία.

Ως εκ τούτου, ο Γενικός Εισαγγελέας, εάν κρίνει ότι δεν χρειάζεται οποιαδήποτε συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση, τότε θα αξιολογήσει το μαρτυρικό υλικό, στη βάση του οποίου θα καταλήξει κατά πόσον προκύπτουν ή όχι ποινικά αδικήματα σε βάρος ενός εκ των δύο προσώπων ή ακόμα και των δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Καταγγελία στην Αστυνομία για το ξύλο Ντε Λούκας σε Πέρετζ-Έρευνες και για τη ρίψη φωτοβολίδας

Βέβαια, με βάση τα όσα καταγράφηκαν από τις κάμερες που κάλυπταν την αναμέτρηση, η θέση του Ντε Λούκας είναι πιο βεβαρυμμένη, καθότι «συνελήφθη» να γρονθοκοπεί τον αντίπαλό του σε ζωντανή μετάδοση.

Μετά το περιστατικό, οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ανοίξει μέτωπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσής τους, ανταλλάσσοντας έμμεσα πυρά για όσα εκτυλίχθηκαν και οδήγησαν στις σκηνές που είδαν άπαντες από τηλεοράσεως, με τον Πέρετζ να κατηγορεί τον Ντε Λούκας ότι του επιτέθηκε φραστικά την ώρα του αγώνα και μετά το τέλος τον χτύπησε, ενώ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κατηγόρησε τον παίκτη του Απόλλωνα ότι του επιτέθηκε ρατσιστικά, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του που έχασε την ψυχραιμία του, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ο Αθλητικός Δικαστής, μελετώντας τα πειθαρχικά αδικήματα που είχε ενώπιον του, επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ντε Λούκας, τιμωρία δέκα αγωνιστικών, που είναι από τις βαρύτερες ποινές που επέβαλε στα χρονικά, θέλοντας να δείξει ότι τέτοιας φύσεως συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ολοκληρώνεται η έρευνα για το ξύλο Ντε Λούκας σε Πέρετζ-Στέλνουν το φάκελο στην Εισαγγελία οι Αρχές

Δειτε Επισης

Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των συλληφθέντων για το «Δημητρούι»-Παραμένουν υπό κράτηση