Καταγγελία στην Αστυνομία για το ξύλο Ντε Λούκας σε Πέρετζ-Έρευνες και για τη ρίψη φωτοβολίδας

Την ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της σε σχέση με την καταγγελία του Άρη Λεμεσού για τροφική δηλητηρίαση 20 ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, μία μέρα πριν τον αγώνα του απέναντι στην ΑΕΛ, το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ δημιούργησε νέα ανοιχτά μέτωπα στην Αστυνομία, τα οποία καλούνται να ερευνήσουν ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενώπιον της Αστυνομίας έφθασε καταγγελία σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ντε Λούκας, για την γροθιά και την κλωτσιά εναντίον του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Έλιελ Πέρετζ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των δύο ομάδων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα για τη ρίψη φωτοβολίδας εντός του γηπέδου, από πρόσωπα που βρίσκονταν εκτός του σταδίου Αλφαμέγα.

Σε σχέση με την καταγγελία σε βάρος του Ντε Λούκας, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στον REPORTER, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για το αδίκημα της επίθεσης και αμέσως άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ αναμένεται τόσο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, όσο και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα να κλητευθούν στην Αστυνομία για κατάθεση.

Πάντως, οι Αρχές έχουν το βίντεο που δείχνει τον ένα ποδοσφαιριστή να χτυπά τον άλλο, αφού καταγράφηκε από τις κάμερες της Cytavision και μεταδόθηκε ζωντανά μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο αυτό που αναζητεί η Αστυνομία, είναι η αφορμή ή η αιτία που ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού επιτέθηκε στον μέσο του Απόλλωνα.

Μετά την επίθεση πάντως, άπαντες έτρεξαν προς το μέρος των δύο ποδοσφαιριστών και προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ άγνωστο πως αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης, που μετά τη σύρραξη μάτωσε στο κεφάλι.

Οι Αρχές αναμένεται να καλέσουν επίσης για κατάθεση κι άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά όταν σημειώθηκε το περιστατικό, όπως ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ξεψαχνίζει κλειστά κυκλώματα και αναζητεί στοιχεία για να φθάσει στα ίχνη των προσώπων που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο Αλφαμέγα και έριξαν εντός του σταδίου φωτοβολίδα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας. Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι της Λεμεσού είχε διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αφού είχαν προηγηθεί έκτροπα στην προηγούμενη ημερομηνία που είχε οριστεί ο αγώνας, με αποτέλεσμα να μην αρχίσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΒΙΝΤΕΟ: Άσχημες εικόνες στο στάδιο Άλφαμεγα-Γρονθοκόπησε και κλώτσησε τον Πέρετζ ο Ντε Λούκας

Κανένα στοιχείο ακόμα για τη δημητηρίαση στον Άρη

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν παράλληλα τη διερεύνηση της υπόθεσης τροφικής δηλητηρίασης ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού επιτελείου του Άρη, που σημειώθηκε μία μέρα πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Όπως ανέφεραν επισήμως από τον Άρη, τα μέλη της ομάδας υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση σε εκδήλωση που είχε η ομάδα και θέλοντας να διαπιστώσουν κατά πόσον κάποιος κακόβουλα προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες των Αρχών πάντως, όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, δεν προκύπτει οτιδήποτε μεμπτό σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και μόλις υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, θα ενημερώσουν την ομάδα της Λεμεσού.

Πάντως, ο Άρης δήλωσε έτοιμος, σε περίπτωση που η δηλητηρίαση έγινε εσκεμμένα, να κινηθεί νομικά σε βάρος οποιουδήποτε ευθύνεται για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Λαμβάνει καταθέσεις η Αστυνομία για τις καταγγελίες Άρη για τροφική δηλητηρίαση

Δειτε Επισης

Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έτσι λειτουργούν τα έξυπνα τηλεκατευθυνόμενα σωσίβια με εμβέλεια 800 μέτρα
Καταδίκασε ξανά για χάρη του ΑΚΕΛ το πραξικόπημα ο Πρόεδρος-Έτεινε χέρι συνεργασίας σε όλους
Σαρλ Μισέλ: Ανοικτή η πόρτα για παρέμβαση ΕΕ στο Κυπριακό, εάν αισθανθούμε πως θα ήταν χρήσιμο
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Ελπίδα Προέδρου για νέα δεδομένα που θα επιτρέπουν αισιοδοξία για επανέναρξη των συνομιλιών
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες το εμβληματικό «κάστρο του Χάρι Πότερ» μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό-Πέντε νεκροί
Πασχαλινές διακοπές στο εξωτερικό προτιμούν οι Κύπριοι-Πρωτιά για Ελλάδα, ακολουθεί το ΗΒ
Προσπάθησε να αποτρέψει την αίτηση για παύση Ελεγκτή ο Πρόεδρος-«Ναι, έκανα κινήσεις»
Σε εξέλιξη η κατασκευή πλωτής προβλήτας που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα (pics)