Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»

Με ανοικτή επιστολή προς Γενικό Εισαγγελέα και Υπουργό Δικαιοσύνης, η μητέρα της Μαριλένας Περικλέους, Μαργαρίτα, ζητά απαντήσεις για την ποινή που επιβλήθηκε από το Δικαστήριο για τον θάνατο της κόρης της που σκοτώθηκε όταν ήταν δεκαεννέα ετών.

Σημειώνεται ότι σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού επέβαλε ποινή φυλάκισης δυο ετών στον 25χρονο οδηγό που κρίθηκε ένοχος για το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της 19χρονης Μαριλένας Περικλέους, που συνέβη στις 10 Ιουλίου του 2020 στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, 200 περίπου μέτρα πριν την έξοδο για Απαισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης

Στην επιστολή της η Μαργαρίτα Περικλέους, γράφει, «μια γυναίκα κανονική, όχι ιδιαίτερα μορφωμένη, άγνωστη για τους πολλούς. Πλέον, έχω κάτι που με ξεχωρίζει όμως. Είμαι και εγώ μια μάνα που θρηνεί για το παιδί της. Το παιδί της που χάθηκε άδικα στην άσφαλτο, λόγω της απερισκεψίας άλλου. Αυτό που ήθελα όταν πήγα στο Δικαστήριο για να ακούσω την ποινή που θα επιβληθεί στον οδηγό του ενεχόμενου οχήματος, ήταν δικαιοσύνη. Αντ’ αυτού είδα μια δικαιοσύνη ελλιπή. Μια δικαιοσύνη που τελικά ευνοεί τον κατηγορούμενο. Καμία αναφορά για το θύμα. Την κόρη μου. Που πλήρωσε, κι αυτή όπως και τόσους άλλους, με τη ζωή της το τίμημα των θανατηφόρων δυστυχημάτων».

Όπως προσθέτει, «άκουσα πόσο ασήμαντη ήταν η κόρη μου για τη δικαιοσύνη. Πόσο ασήμαντα είναι όλα τα θύματα. Έκλαψα, περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου. Για την Μαριλένα μας. Άκουσα τη δικαστή να μιλά για το νεαρό της ηλικίας του ενόχου. Η Μαριλένα μας; Δεν ήταν νεαρή; 19 χρονών ήταν. Και τα δικά της όνειρα; Το δικό της μέλλον; Τις δικές της σπουδές; Τη δική της σχέση; Ήταν μάλλον όλα ασήμαντα για τη δικαιοσύνη. Ντροπή… Το λιγότερο που μπορώ να ξεστομίσω».

Καταλήγοντας η μητέρα της Μαριλένας αναφέρει ότι είναι «θλιμμένη άλλα πάντα περήφανη που είμαι η μητέρα της Μαριλένας Περικλέους. Ελπίζω να είμαι η τελευταία μάμα που ακούει ότι η αξία του παιδιού της είναι τόση που τιμωρείται με δύο χρόνια φυλάκιση».

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία
Αδέλφια επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονη στη Λεμεσό-Την απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσει 200 ευρώ
Αναχώρησε το πλοίο Jennifer από το λιμάνι της Λάρνακας-Μεταφέρει βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ
Εξελίξεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Συνέλαβε οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία
Έκρυβαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα
Ακόμη μια υπόθεση εμπρησμού-Πυρπόλησαν οχήματα στη Λεμεσό
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος