Συνεχίζεται το... πάρτι εμπρηστών-Άλλη μια εγκληματική ενέργεια στις επτά το απόγευμα στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες, στη Λευκωσία.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 7μ.μ. χθες, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν ακινητοποιημένο σε ανοιχτό χώρο, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως, ο 40χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σημειώνεται ότι, ο εμπρησμός δεν είχε γνωστοποιηθεί νωρίτερα από την Αστυνομία, ούτε υπήρξε σχετική επίσημη ενημέρωση των ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έκρηξη» στις βομβιστικές και εμπρηστικές επιθέσεις-Σε 82 ημέρες 44 χτυπήματα, «στάχτη» το ποσοστό εξιχνίασης

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων