Πονοκέφαλος στον ΔΗΣΥ για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΕΛΑΜ και Πελεκάνου-Απαντά την Παρασκευή

Την Παρασκευή, τοποθετείται χρονικά η απόφαση από τον Μάριο Πελεκάνο, για το αν θα συμμετάσχει τελικά, στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές. Ο ίδιος ο Μάριος Πελεκάνος, κρατά κλειστά τα χαρτιά του, παραπέμποντας σε ανακοίνωση των αποφάσεων του μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ από το ΕΛΑΜ, αυτό που επισημαίνουν, είναι πως δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση.

To ενδεχόμενο ο Μάριος Πελεκάνος να είναι υποψήφιος με το ΕΛΑΜ, προκαλεί νέους πονοκεφάλους στην Πινδάρου, αφού ο κ. Πελεκάνος, δεν είναι ένα απλό στέλεχος, αλλά ένα στέλεχος που μέχρι πριν από ένα μήνα, ήταν αντιπρόεδρος του κόμματος, ενώ τα προηγούμενα χρόνια, το πλέον προβεβλημένο στέλεχος της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, την οποία υπηρέτησε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληροφορίες για συζητήσεις Πελεκάνου με ΕΛΑΜ για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, αφού επεσήμανε πως δεν γνωρίζει αν συζητά με κάποιο άλλο κόμμα ο κ. Πελεκάνος, ακολούθως παρέπεμψε στην ανακοίνωση των αποφάσεων από τον ίδιο την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Πελεκάνος, παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, στον απόηχο του αποτελέσματος, της εσωτερικής ψηφοφορίας του κόμματος, στο Πολιτικό Γραφείο, για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών.

Η παραίτηση του συνοδεύτηκε και με πυρά για το παρασκήνιο της ψηφοφορίας στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος. Όπως σημείωνε σε γραπτή δήλωση του, η παραίτηση του δεν είχε να κάνει με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αλλά με τα όσα έγιναν στο παρασκήνιο, τα οποία ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι που γέμιζε εδώ και καιρό.

Πάντως, από πλευράς ΕΛΑΜ αυτό που επισημαίνεται, είναι πως σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές, δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, χωρίς πάντως να αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις, τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, για το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ στις Ευρωεκλογές, έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του Γεάδη Γεάδη, του Λίνου Χατζηγεωργίου, του Πόλυ Ανωγυριάτη και του Παύλου Ιωάννου, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις που απομένουν, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με αρκετά πρόσωπα, εκτός του κόμματος, που επέδειξαν ενδιαφέρον για να συνεργαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε να δώσει άδεια ελλιμενισμού σε πλοίο που μετέφερε όπλα στο Ισραήλ
BINTEO: Ξέγνοιαστες στιγμές για μια αρκούδα-Έκανε κούνια σε αυλή σπιτιού
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
Κρούουν τον κώδωνα για την κινεζική πλατφόρμα Temu-«Δεν σέβεται τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες»
Υφ. Πολιτισμού: Καινοτόμος η πλατφόρμα CENSUS για την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
ΝΑΤΟ: Αυξήθηκαν κατά 20% το πρώτο τρίμηνο του 2024 οι αποστολές μαχητικών για την αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών